Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Konto

Polecane posty

Gość gość

Witajcie, ja mam takie pytanie. W jakim banku Wasze dzieci mają pozakładane konta ? Chcemy założyć naszej rocznej córci konto, ale nie wiemy gdzie się najbardziej opłaca. Dziękuję za odpowiedz!

Gość gość
hahaha, ta bieda z kafe nie ma na chleb a ty pytasz o konto dla dziecka:D a po co dziecku konto?, ja mam kase na swoich kontach i kiedys dam czesc dziecku, logiczne:D

Gość gość
Tak, dasz ze swoich już to widzę. A jak Ci to gdzieś przepadnie ? Jak jakiś komornik bądź cokolwiek, a tak dzieciak będzie miał zabezpieczenie.

Gość gość
A co myślicie o koncie studenckim w Getin Up ?

Gość opadly mgly i miasto ze snu_
A to co mówi mąż do żony w kolejnych latach małżeństwa, przechodząc przez ulicę: Rok 1. Poczekaj kochanie aż samochód przejedzie. Rok 2. tu imię poczekaj, bo samochód! Rok 3. Czekaj, samochód! Rok 4. Nie widzisz samochodu?! Rok 5. Cholera ślepa jesteś?! Rok 6. (To już tylko do siebie) Jak jesteś ślepa to leć pod koła!

Gość gość
Fundusz inwestycyjny w millenium, opcja najmniej ryzykowna, co miesiąc przelewam synowi 100 zl. Będzie na prawo jazdy, studia itp Kasy mu nie dam, chyba ze dopiero jak sie ustatkuje i miną lata kiedy to marzy sie o plecaku min rocznej podróży po świecie.