Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

lubię się ubierać wyzywająco mimo że wcale nie chcę z nikim uprawiać seksu

Polecane posty

Gość gość

temat rzeka - jak ma dekolt, to na pewno NIE znaczy TAK - zastanawiam się jakich wymówek jeszcze będą używać faceci, żeby się usprawiedliwić? osobiście to lubię założyć krótką spódniczkę, wysokie obcasy, dekolt - nigdy jednak po to, żeby coś "złowić" albo żeby pokazać jaka to ja jestem strasznie zdesperowana - po prostu lubię dobrze wyglądać, jak chyba większość kobiet, czuć się dobrze i zbierać spojrzenia, ale nic więcej. nic więcej się nie liczy, nie chcę żeby ktoś coś we mnie wkładał, bo mu się wydaje, że ma jakieś pieprzone prawo - czy to tak trudno zrozumieć facetom? :)

Gość gość
tez lubie dobrze wygladac lubie minowki lubie byc zrobiona nie dlatego ze chce sie podlizac facetom wiode cudowne zycie po prostu tak lubie, bo jestem kobieta, bo tak mam :)

Gość gość
no niestety, kiedy odsłaniasz dużo ciała, to tak mogą to odczytywać

Gość gość
w zimie miniówkę ?

Gość gość
Jasne...

Gość gość
Ja też, jak chce sie dobrze wygladac to tak sie robi, a tez nie chce zadnego nowego *****cza z matka i kotem :D

Gość gość
w zimie niekoniecznie, chyba że pomyślę o cieplutkich legginsach i skombinuję z tego tzw. skandynawski look - plus wysokie, cieplutkie buty i ciepłe gacie na tyłku :P

Gość gość
Ja uważam ze wyzywający strój w dzisiejszych czasach nikogo nie szokuje .. Moja nauczycielka z Angielskiego chodziła z bardzo głebokim dekoltem ( miała duże piersi) - jak Katarzyna Montgomery . Inna pani, od Chemii znowu codziennie w czarnych legginsach i nikt nie robił z tego sensacji . Kobiety tak mają ze muszą coś pokazać

Gość gość
''chcę dobrze wyglądać'' - można dobrze wyglądać nie świecąc tyłkiem. Roznegliżowane laski wyglądają jak k***y bez poszanowania dla swojego ciała i intymności. Widocznie nie wiesz jak się dobrze ubrać skoro nosisz ''mini'' z cyckami na wierzchu. Faceci się na tobą oglądają, nie dlatego, że jesteś piękna tylko dlatego, że jesteś prawie naga! jakby jakiś golas przebiegł przez ulicę to też by się wszyscy za nim oglądali przecież.

Gość gość
14.01.14 trzy słowa kluczowe przeczytane w konkretnej kolejności i w tym zestawieniu w jednym zdaniu niekoniecznie daje nam ten sam rezultat w rzeczywistości ;) a teraz zdefiniuj proszę szacunek dla własnego ciała :)

Gość gość
hahaha, idiotka ubiera się jak pod latarnie i prosi o definicje szacunku dla swojego ciała, hahaha xD Tobie i tak to się nie przyda bo jesteś skończonym przypadkiem dumnym ze swojego k******a

Gość racja racja
Nigdy nie będziesz damą, z takim myśleniem już zawsze będziesz k***ą. Pamiętaj, że żaden facet nie będzie Cię traktował poważnie tylko jak lalkę do dymania

Gość gość
użycie "xD" na końcu podpowiada mi, że masz nie więcej, niż 17 lat, no i jesteś chłopcem. :) :) :) można by powiedzieć, że wiek tutaj jest irrelewantny, ale obawiam się, że byłbyś bardzo mało obiektywny w tej kwestii, pozwolisz więc, że pominę twoją wypowiedź i w spokoju poczytam osoby dorosłe ;) 🖐️

Gość gość
owo słowo na "k" ponoć dotyczy kobiety upadłej, która...ekhem... nie szanuje się poprzez zarabianie na sprzedawaniu swojego ciała albo jest obraźliwym wyzwiskiem, na które chyba jednak nie zasłużyłam - czy uraziłam cię w jakiś sposób, kochanie? czy może wolisz dorobić własną definicję do słów?

Gość gość
ale, ale, ale zanim się zapędzę i przeczytam jeszcze parę innych rzeczy na mój temat, które tak chętnie opuszczają czyjąś klawiaturę z powodu dość niewinnie w gruncie rzeczy napomkniętej drobnostki - zakończmy waść, wstydu oszczędźmy ;) 🖐️

Gość gość
wedlug tzw autorytetow kobieta musi nosic worek i namiot, gorset ortopedyczny reformy do kolan pantalony do kostek a jesli uprawia sporty wodne to musi nosic stroj kapielowy jak z 19 wieku

Gość gość
Też lubię dobrze wyglądać, ale za to nie przepadam za masowym łowieniem spojrzeń. Chyba powinnam dobrze wyglądać w 4 ścianach :D

Gość gość
,,Też lubię dobrze wyglądać, ale za to nie przepadam za masowym łowieniem spojrzeń. Chyba powinnam dobrze wyglądać w 4 ścianach" - otóż to, moja droga. Nie pojmuję kobiet które wielkie dekolty zakładają rzekomo dla samej siebie i potem narzekają na obleśne męskie spojrzenia. A co mają faceci robić jak kobieta sama im świeci sporym rowkiem i kawałem soczystego cyca?

Gość gość
dokadnie wszystko na wierzchu i wielkie pretensje ze sie gapja i slinia:D

Gość gość
Mam taką koleżankę, która ma spory biuścik i przepada za dość mocno wydekoltowanymi obcisłymi koszulkami. Ogólnie nie ubiera się wyzywająco, ale z tego co zauważyłam spory dekolcik zdarza jej się obrac dość często. Już nieraz się żaliła, ze faceci w niewybrodny sposób potrafią cmokać, ostentacyjnie wgapiac się w biust, komentować (czego sama byłam świadkiem). Nosi te dekolty od lat i dalej narzeka na prymitywnych facetów. Chętnie bym jej doradziła by może jednak troszkę przystopowała z tymi dekoltami, ale pewnie wyzwałaby mnie od zazdrośnic, więc sobie darowałam, choć nie raz nie dwa delikatnie starałam się tłumaczyć jak działa męska psychika i atawizmy w starciu z takim odsłoniętym większym biustem... No cóż, chyba ona ubierając te dekolty, działa równie instynktownie jak ci co się ślinią na jej piersi. To jest dla niej nie do przeskoczenia...

Gość gość
Tyle, że i tak się nie dogodzi. Ładna tylko w 4 ścianach, to na ulicy szara myszka, nie warta uwagi.

Gość gość
Zimą ładny golf, spodnie albo spódnica do kolan, naszyjnik, kolczyki, delikatny makijaż, jakaś fryzura, perfumy i co, nie będzie ładnie? Będzie i nie będzie też takich sugestii, że szukasz na seks kogoś.

Gość gość
żeby pieknie wyglądac i seksownie nie nalezy pokazywac cycków i tyłka,mnie osobiście podobaja sie kobiety z klasą, nie panienki spod taniej dyskoteki.Niestety dużo kobiet myli pojęcia sexy a wulgarnie.

Gość gość
Golfy podobno są beeeee.

Gość gość
taka laska to w sam raz na raz ale nic wiecej,rodziny z taka bym nie zalożył:D a ze się gapia to nie dziwne :D

Tylko dlaczego ma być ładnie tak jak się innym podoba. Czemu ma być zawsze grzecznie i mdło bo ktoś nie rozumie słowa "nie"?

Gość gość
faceci sami nie wiedzą czego chcą nie ma sensu ich słuchać no naprawdę :O

Gość gość
ostatnio odkryłam jak super wyglądam w obcisłych spodnio/legginsach, czarnym topie z koronką i długich złotych lokach. Ale mam opory, by iść tak na imprezę. Wiem , że będę przyciągać wszystkie spojrzenia. Nie wiem, czy będę się dobrze z tym czuła.

Gość gość
golfy też są ładne, albo takie swetry ze wzorem plecionym:)