Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

NIE dla Aborcji uwaga DRASTYCZNE

Polecane posty

Gość gość
uspokuj emocje :D to sa zdjecia z jakis poznych poronien, nikt tak aborcji nie robi, tylko usuwa sie mikroskopijny zarodek w pierwszych tygodniach ;)

Gość gość
spadaj! (faktycznie drastyczne)

Gość gość
te zdjecia sa drastyczne, ale to jest propaganda, bo nikt tak nie robi aborcji, tylko robi sie na samym poczatku i nic dastycznego nie ma :D

Gość gość
No bo dziecko mniejsze i nie pokazuja matce :D faktycznie, nic drastycznego...

Gość gość
W USA aborcja jest legalna w nieograniczonym zakresie Zabijane sa dzieci w każdym trymestrze ciąży. Ok 850 000 rocznie . Nie ma znaczenia wielkosc. O Azji nie wspominam. Zmień myślenie . Wspieraj chocby modlitwą tych bezbronnych

Gość gość
moja kleżanka (położna)pracuje w szpitalu i mówiła, że jak przyjeżdżają dziwczyny z niby poronieniem a tak naprawdę są po tabletkach, to wyskrobuje się małego człowieczka, takiego jak jest na zdjęciach z monetą. Ona już się przyzwyczaiła, ale poczatki były dla niej traumą. :(

Gość moja matka usunęła
ciążę w 16 tygodniu, bo wcześniej nie miała pieniędzy:(

Gość gość
teraz znacznie wiekszym zagrozeniem bedzie GENDER.Zobaczycie

Gość gość
oj tam, sentymentalizujecie ;) nawet jak pozne aborcje bylyby legalne, to i tak zadna kobieta tyle nie chce czekac, skoro nie chce tej ciazy I nie chce sie w niej meczyc. aborcje robi sie w pierwszysch tygodniach, zanim nawet zacznie rozwijac sie plod, a jest tylko zarodek i nie ma co robic dramatu.

Gość ZA aborcją
Ludzie! Jak jesteście przeciw aborcji to po prostu jej nie wykonujcie i się nie nakręcajcie, a od reszty kobiet się odczepcie. Ja jestem za i gdybym była teraz w ciąży to bym usunęła nawet i 5 miesiącu, bo dziecko jest mi nie na rękę i nie chce być teraz matką, tyle z mojej strony.

Gość gugio
Właśnie dlatego aborcje powinny być powszechnie dostępne, na żądanie, byle we wczesnej ciąży, lub później ale z obecnymi ograniczeniami.

Gość gość
Aborcja też dla ludzi ;)

Gość gugougg
W USA wykonuje się 850 000 aborcji rocznie??? To przerażające... co by się stało gdyby na całym świecie zaprzestano aborcji. Ludzi rodziłoby się tyle że wkrótce trzeba by strzelać do nadwyżek żeby przeciwdziałać klęsce. Jest nas na świecie 7 miliardów (!!!), brakuje miejsca, środowisko nie daje sobie rady z wyziewami ludzkości a wy nawołujecie żeby nawet te niechciane zarodki hodować na siłę? A to mnie rozwaliło: "człowiek ma różne stany skupienia". Że co? Jednostka o takiej umysłowości naprawdę nie powinna się rozmnożyć! Chociaż... dam szansę. Omów stan ciekły i gazowy człowieka.

Gość gość
Życie duchowe :) Byłeś/aś na cmentarzu kiedyś?

Gość annoyer
Taa, oni zrobia wszystko dla nienarodzonych, ale jak juz sie urodziles...p*****l sie, radz sobie sam. "No urodzilam to dziecko, ktorego aborcji nie daliscie mi zrobic - moge dostac jakies pieniadze na jego wychowanie?" "Pfff, tu jest wolny rynek, radz sobie sama, glupia babo, trzeba bylo nog nie rozkladac." Alez wy wszyscy jestescie kochani. Moze tak najpierw zaczniemy sie martwic o tych, co sie jednak urodzili, co? Glod, bezrobocie, bieda, stale poglebiajaca sie roznica miedzy bogatymi i biednymi, wiecie, takie tam, "nieistotne" problemy...

Gość gość
Martwienie się o jedno nie wyklucza konieczności/możliwości martwienia się o drugie. Aborcja nie jest środkiem antykoncepcyjnym.