Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

związek z byłą w tle

Polecane posty

Gość gość

Jestem rozwódką od dwóch lat, od rok spotykam się z facetem, który jest dobrym znajomym mojego szwagra. Przede mną spotykał się z ich wspólną koleżanka, w sumie spotykał to dużo powiedziane,z tego,co szwagier mi opowiadał,to laska przez pół roku go zwodziła, aż się wkurzyl i dał sobie spokój. No i wtedy ona chciała z nim być, wiadomy scenariusz. Pół roku pozniej poznaliśmy się, zaiskrzyło i zaczęliśmy się spotykać. jednego wieczoru opowiedzieliśmy sobie swoje miłosne "przeboje" i myślałam,że na tym koniec, z byłym mężem nic mnie nie łączy, on nie istnieje w moim życiu, myślałam,ze tak będzie też z tą laską. Niestety....jakieś dwa miesiaće temu zaczely sie jej smsy do niego,telefony, ktore oczywiscie odbieral. na moje pytanie,po co to wszystko,po co to robi,odpowiedzial,ze obiecal sobie,ze nigdy nie bedzie chamem w stoaunku do bylych dziewczyn. no,ale nie odbieranie telefonu to nie chamstwo.ok....pozniej ona zapropobowala mu rozmowe na skype jako,ze mieszkamy w roznych miastach.on opowiedzial mi o tym,a na moje pytanie,co zamierza z tym zrobic powiedzial,ze jest ciekawy,co ona chce mu powiedziec! powiedzialam,ze jest mi przykro,zeby postawil sie w mojej sytuacji,ze powoli zaczynam miec dosc.obiecal,ze sytuacja sie nie powtorzy.do wczoraj.....laska dodala zdjęcia na fejsbuka i polubił oczywiscie te,na których była sama. k***ica mnie bierze,czy jest dla niego jakis ratunek? odpuscic,walczyc,porozmawiac? dosyc mam robienia z siebie idiotki i robienia ciaglych wyrzutow o jedna laske,ale jednoczesnie kocham go....

Gość gość
Nie rób mu wymówek, nie awanturuj się, nie wymagaj aby z nia nie pisał - obserwuj go. Naciskajac na niego jedynie go nakręcasz. Ona zapewne próbuje go odzyskać, a Ty postaraj się odwrócić od niej jego uwagę. Adoruj go, bądź miła, zalotna, ale troszkę się momentami od niego oddalaj, niech się zastanowi, co jest grane, spowoduj, aby był o Ciebie trochę zazdrosny...

Gość gość
Przecież to widać że on do niej tęskni. Wes go kopnij w d**e bo zobaczysz że jak tylko ona go poprosi żeby z nią był to odrazu do niej poleci tłumacząc że ,,ciekawy jest co ona mu powie'' :/

Gość gość
...niech nie myśli, ze jesteś zaborcza, kłótliwa i aż tak zazdrosna o niego...Będzie porównywał Ciebie do niej, pilnuj aby to porównanie nie wypadło na Twoja niekorzyść

Gość gość
No, facet jest za mało zdecydowany, to prawda...:(