Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powiadomienie o ciazy tesciowa

Polecane posty

Gość gość

Czy jest sens powiadamiania tesciowa o ciazy kiedy nie utrzymujemy z nia kontaktow( na zyczenie jej syna)?Kiedy jej syn skonczyl studia z wyroznieniem napisalam do niej,lecz niestety nie bylo zadnego odzewu z jej str;(

Gość gość
Olej.

Gość gość
nie wiem dokładnie jaka jest wasza sytuacja, ale jeśli ona się nie interesuje waszym życiem to może nie warto?? to zalezy o co poszło, czy jest całkiem skreślona z jego życia

Gość gość
Napisze krotko; raczej nie zanosi sie na to zeby maz jej wybaczyl.za duzo bolu mu zadano.nigdy nie specjalnie sie nim interesowala.ona juz miala kochanego syna..tego starszego.

Gość gość
O ciąży nie, ale o narodzinach koniecznie.

Gość gość
Koniecznie? A moze po prostu nic nie mowic? Bedzie mi cholernie przykro jezeli "to zleje" za przeproszeniem ( a takiej reakcji sie po niej spodziewam)!

Gość gość
jeśli twój mąż chce jej o tym powiedzieć to czemu nas pytasz czy jest sens?? Nie napisałaś tu o was za dużo ale z tego co jest napisane widze podobienstwo waszej sytuacji do mojej koleżanki i jej męża. Także matka nie interesowała sie synem, on ma przez to do dzis problemy zdrowotne, młodszy synalek jest ukochanym dzieckiem itd itp.. No i najgorsze co według mnie robi ta kależanka to skreśla teściów całkowicie po pierwszej poważniejszej kłótni.. A tak naprawde to ona ma tyle do gadania co nic bo jak sie kiedyś mąż pogodzi z rodziną to trzeba będzie ich zaakceptować i wpuścić do swojego życia..

Gość gość
Nawet jak "oficjalnie" zleje, to na pewno w środku coś ją ruszy. Warto dać znać.

Gość gość
Maz nie chce miec z matka nic do czynienia wiec****owiadamiac nie chce.to wyszlo z mojej inicjatywy.

Gość gość
jeśli twój mąż chce jej o tym powiedzieć to czemu nas pytasz czy jest sens-nigdzie nie napisalam ze chce! Czytaj ze zrozumieniem!

Gość gość
ja bym na twoim miejscu z taką inicjatywą nie wychodziła. To jego matka i on ją lepiej zna. Jeśli nie chce jej mówić to nie naciskaj. Potem ona rzeczywiscie to oleje i bedzie mu tylko przykro. Co innego jakby on chcial, wtedy innego wyjscia niż jej powiedziec by nie bylo.. Ale jak by go wtedy zlała to pretensje mógłby mieć sam do siebie.

Gość gość
Masz racje.Bo co to za matka kiedy jej sie pisze ze syn skonczyl studia z homorami nie odezwie sie chocby jednym slowem" gratuluje".Wiec w odstepie tyg napisalam ponownie to wiecie co mi odpisala" ze nie musze pisac po raz drugi bo ona otrzymala ta wczesniejsza wiadomosc odemnie" to wszystko koniec kropka.

Gość gość
nie powiadamiac

Gość gość
nie powiadamiaj nie ma sensu. my nie utrzymujemy z tesciowa kontaktu, malego widziala kilka razy, teraz sie urwalo. ma w nosie wszystko- na swieta nawet zyczen nie poslala zadnych, mamy kontakt z bratem meza, nawet przez neigo nie pyta o nas. olej ją.

Gość gość
A moze powysylac do tesciowej rodziny( kuzynow meza, ciotki) wiadomosc przez nasza klase.a jej tym samym pokazac ze ja zlewam tak jak ona zlala na swoje wlasne dziecko?

Gość gość
Jak uwazacie?

Gość gość
daj sobie nią spokoj...,,nic na siłę

Gość gość
Moze bedzie inna okazja do telefonu przez te kilka mjesiecy wiec mozesz jej wtedy wspomnac, jak nie albo przed albo po narodzinach ze zostala babcia. A moze sms?

Gość gość
A ta opcja przez rodzine odpada? Nie mam do niej tel jedynie tylko. @