Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LenaLENKA

Boję się bliskości z chłopakiem

Polecane posty

Gość LenaLENKA

Dziś spędziłam wspaniałe południe z kolega, chłopakiem. Nawet nie wiem jak to nazwać bo to początek znajomości. Ale kiedy siedzieliśmy i oglądaliśmy film on mnie przytulił, i kiedy jego ręką była tuż pod moja klatka piersiową to bałam się żeby nie wylądowała na moich piersiach. A kiedy jego ręką była na mojej nodze to panicznie bałam się żeby nie posunęła się dalej w wiadome miejsce. Naprawdę boję się bliskości. Kiedyś mój były w sumie pod przymusem mnie pieścił i teraz boję się nawet kiedy ten kolega co z nim się dziś spotkałam mnie przytula że zrobi to samo. Co mam robić? Może powinnam mu powiedzieć co mi zrobił były? Bo nie chce, żeby on czuł się odtrącony.

Gość gość
A ile się znacie? Jak długo jesteście parą? Ile macie lat? v Rozumiem co czujesz. Też miałam podobnie i długo dojrzewałam do tego, by w ogóle z kimś być po pewnym rozczarowaniu. Jednak u mnie sprawa jest jasna, ja sobie postanowiłam, że skoro jestem taka ostrożna, wrażliwa i muszę ufać chłopakowi na 100%, że mnie nie wykorzysta - że odkryję siebie i pozwolę na takie dotykanie dopiero po ślubie memu mężowi. Mam narzeczonego i oboje chcemy poczekać do ślubu. Wiem, że ma zasady i mnie szanuje i tylko jemu zaufam... Po co ma mnie dotykać ktoś niepewny, kogo intencji nie mogę być pewna? To nie dla mnie, zniszczyłoby mnie to. v Do niczego się NIE ZMUSZAJ !! Widocznie nie jesteś gotowa. Znaj swoje granice, których nie pozwolisz innym przekroczyć. W razie czego, szczerze powiedz czego sobie nie życzysz. Jeśli Cię szanuje i kocha, to to zrozumie i nie będzie nalegał. A jeśli nie zrozumie, to po co Ci ktoś, kto Cię traktuje jak zabawkę?

Gość gość
haloo