Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agnieszka124

wielka prośba o włóczki i gry planszowe

Polecane posty

Gość Agnieszka124

Zwracam się do Was z ogromną prośbą. Jestem terapeutą zajęciowym w Środowiskowym Domu Samopomocy dla osób z chorobami psychicznymi. Dużo osób lubi u nas robić na drutach i na szydełku jednak bardzo, bardzo brakuje nam włóczki, drutów, szydełek. Jeśli któraś z Was ma jakieś resztki włóczek, którymi mogłaby się podzielić byłoby super. Nie chodzi o nie wiem jaką włóczkę, chodzi o cokolwiek - każdy motek może być innego koloru, innej grubości, oni i tak sobie robią po swojemu. Nie są to jakieś super robótki. czy macie może jakieś gry, które może zalegają Wam na półkach a moglibyście się nimi podzielić? Mogą być bardzo mocno sfatygowane, poddarte, mogą być niekompletne to sobie jakoś dorobimy brakujące części. Mogą to być najprostsze gry edukacyjne, bądź trochę ambitniejsze planszowe czy karciane. Jeśli chodzi o inteligencję to przedział mamy naprawdę bardzo duży - od osób ledwo czytających po osoby bardzo inteligentne. Gdyby któraś z Was mogła pomóc i coś przesłać podaję adres Stowarzyszenie "W Naszym Domu" ul. Szkolna 11 54-007 Wrocław i z góry bardzo dziękuję za wszelką pomoc Agnieszka http://wnaszymdomu.wroclaw.pl/index.php?box=onas

Gość gość
jak ja cie rozumiem też pracuje w środowiskowym domu samopomocy