Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lillllllianka

Brak rozwarcia w 40 tc JAK PRZYSPIESZYC POROD

Polecane posty

Gość Clc
Ej, Ty z 23:09 - zajmij Ty się tą swoją pożal się Boże miłością fizyczną, mentalną, oralną, analną, platoniczną, synchroniczną, patologiczną, fizjologiczną , ekshibicjonistyczną, i jaką tam jeszcze w tym swoim miłosnym mózgu chcesz, a nam daj spokój...nie jesteś tu mile widziana psycholko, zmien watek...do niedowidzenia kretynko !!!

Gość gość
nie jedną położona daje ten przepis szczególnie po terminie zresztwpisz w wyszukiwarkę mikstura na przyspieszenie porodu poczytaj pełno dziewczyn to pilo a naciaganie w ciąży tzn mycie okien mieszanie firanki jest bardziej niebezpieczne

Gość gość
Ok ją idę spać dałam sprawdZony sposób jak chcesz to korzystaj jak nie to nie tylko kochana nie szalej ze sprzataniem bo musisz być wypoczywa do porodu i mieć dużo siły nigdy nie wiadomo kiedy się zacznie a przy dzieciątku też przyda ci się dużo siły. Pozdrawiam i życzę szybkiego rozwiązania i zdrowia dla malucha

Gość gość
Osobo ktora wypowiedziala sie o 23:09:13 Tobie juz podziekuje bo caly czas piszesz tylko o zaspokajaniu swojego faceta. Jesli sie nie myle to to Ty napisalas, ze wazysz prawie 100 kg wiec zamiast plaszczyc wielka d**e przy necie rusz nia bo mozesz sie zdziwic jak Twoj facet pojdzie do szczulpejszej bo zabawy lozkowe z orka go znudza... wiec PANI JUZ PODZIEKUJEMY>>> przykro mi, ze masz komplesy na punkcie tego ze tyjesz w ciazy, no coz dziecko potrzebuje sie gdzies zmiescic****otrzebuje jesc, ale ty pewnei jestes z tych co to gotowe sa zaglodzic wlasne dziecko w lonie byle tylko miec plaska d**e... Ja takich jak ty problemow nie mam mimo, ze teraz waze prawie 100 kg i nie ublizalam ci, tylko napisalam prawde tak jak to wyglada... Przykro mi, ze masz kompleksy... Ja jestem juz dlugo z moim mezem i widzi, ze jestem gruba, ale nie przeszkadza mu to bynajmniej w pieszczeniu, masowaniu i calowaniu mojego tlustego dupska jak je nazywasz, a zdziwilabys sie, bo moj tylek akurat nie jest tlusty, bo z racji nocnych boli bioder i miednicy, bo macica na nie uciska, co drugi dzien go cwicze (bez tego wogole bym nie spala)i akurat nogi, czy tylek mam zgrabny... Dla podbudowania ciebie dodam jeszcze, ze mam mnostwo rozstepow na piersiach i brzuchu, mimo kremow, ale mojemu mezowi tez jakos to nei przeszkadza... Moze o to chodzi, ze ja nie ROZPATRUJE NASZEJ WSPOLNEJ MILOSCI jako TYLKO ZASPOKAJANIE FACETA, ale tez jako zaspokajanie samej siebie, bo moje cialo tez potrzebuje pieszczot i milosci... A co do was to naprawde przykre jest, ze mlode jestescie a juz tak wysuszone jak stare baby, a na starosc jak juz nikt na was nie bedzie chcial spojrzec, to same z kieckami i gola dupa bedziecie latac, jak to mozna zobaczyc na YT co wyprawiaja stare baby na weselach po paru kieliszkach. Jak miala co pokazywac to nie chciala, a na stare lata sie "reklamuje"...

Gość gość88
Hej dziewczyny ja jestem w 38 tc ale tez juz bym chciała koniec bo czuję się strasznie... co do przyspieszenia to slyszałam też o sexie a co do mysia okien to nie radze... jak podnosi się ręce do góry to jest groźba że łożysko się zacznie odklejać a wtedy natychmiast trzeba urodzić albo cc bo w innym przypadku można dziecku zaszkodzić... piszę to całkiem poważnie bo słyszałam, że znajoma tak zrobiła bo chciała przyspieszyć i o mały włos nie zakończyło by to się tragedia ...

Gość Clc
lillllllianka - tak słyszałam, ja przed rozwiązaniem- ale tu nie będę dobrym przykładem, ponieważ miałam planowane cc - umyłam okna, ale z tego względu, że już błagały o umycie :)

Gość gość
Clc laluniu>>> prawda boli, facet do spermy i zeby cie utrzymac mial ktos... zenada...

Gość lillllllianka
Gosciu musisz dalej pisac? PRZECIEZ NAPISALAM WYRAZNIE ZE WIELORYBOM DZIEKUJE ZA CHORE WYPOWIEDZI :) Wiec zamiast pisac co slina przyniesie na jezyk to idz zaspokajac swojego meza bo przypadkiem ktores z sasiadow moze zadzwonic na GREAPEACE Clc moje tez blagaja o umycie ale jakos nie moge sie za nie wziasc. Nienawidze myc okien ;)

Gość Clc
A ta larwa dalej swoje...cóż diagnoza dla tej pani najwyraźniej brzmi: Lekarz kazał przytakiwać...i jeszcze jest dumna ze swojej wagi...10 % TONY...i uwierz mi...cóz trudno nazwać cię lalunią :) nikt tu nie ma kompleksów, w przeciwieństwie do ciebie.

Gość gość
eh linianka ty tez zenujaca jestes widze, ludzie ci daja rady, a ty swoje, chcesz cos za nic... sama jestes wieloryb i pewnei masz tlusta d**e skoro o niej tak piszesz, bo ja nawet nei wiem jaka tak wyglada, bo moimi posladkami moge orzechy lupac... ale dla ciebie 100 kg wagi kobieta w ciazy to znaczy tylko tlusta dupa :D. Twoj zwiazek twoj problem, tylko potem nie placz, ze maz poszedl sobie do takiej, dla ktorej zadna czesc jego ciala nie jest tabu, nie traktuje go jak dawce spermy i kasy i ktora zna rozne rodzaje milosci fizcznej a nie tylko szybko, szybko 3 minutki seks, niej jak najszybciej sie spusci i wreszcie ulga... Wiele mam takich kolezanek jak ty, a potem placza, ze maz nic do nich nie czuje... jak one seks rozpatruja tylko jako zaspokajanie faceta, a one to takie suche klody...

Gość gosc222
Stymulacja brodawek, spacery, chodzenie po schodach, szorowanie podlogi na kolanach, a 4 tyg przed termin em picie herbaty z lisci malin- ale to po to zeby usprawnic prace miesni macicy I trzeba pic kilka tyg przed terminem, taka ciekawostka. Powodzenia :)))

Gość lillllllianka
Sorry a umiesz czytac temat watku? ja nie pytam o rady jak zaspokajac swojego patrnera tylko jak przespieszyc porod :) a ty majac 100 kg napewno jestes z***biscie zgrabna kobietka wiec moglabys juz przestac pisac i tak jak mowila, skoro masz caly czas seks na mysli to idz go uprawiaj a ja pierniczasz swoje 3 grosze niezwiazane z tematem

Gość Clc
lillllllianka - ja cały cały czas byłam aż za bardzo aktywna w ciąży, więc mycie okien tez mi nie zaszkodziło, tak jak pisałam, tylko słyszałam o tej metodzie...moim zdaniem zdaj się na dobrego lekarza, pewnie podadzą Ci oxytocynę...swoją drogą, stawiasz na sn, czy cc ?

Gość lillllllianka
gosc222 z piciem herbatki chyba bede miala problem :( nie wiem gdzie moge dostac swieze liscie malin. zastanawiam sie czy nie kupic pilki i nie "ruszac" na niej biodrami. moze mala zejdzie nizej i wszystko szybciej sie zacznie

Gość lillllllianka
Clc niestety ale nie mieszkam w PL i tu lekarz nie pojdzie mi na reke. Z ciaza od poczatku mialam problemy i bylam do 3 miesiaca na podtrzymaniu. musialam specjalnie jechac w rodzinne strony po zapas tabletek bo u mnie jesli cos sie dzieje to daja magnez i mowia, ze kobieta ma lezec. tak stracilam pierwsza ciaze w 12 tyg i na dodatek jak juz dali diagnoze, ze serduszko przestalo bic to odeslali do domu i kazali czekac na skurcze i krwawienie

Gość Clc
a tą niedojdę pewnie facet w to 100kg dupsko zdrowo kopnął i teraz bredzi o swoim doskonałym, wyimaginowanym męzczyżnie :) co za dno

Gość Clc
lillllllianka - o kurczę...współczuję, co to za kraj ? żeby unikać,ale wydaje mi się, że jak jest mocno po terminie, to szpital.

Gość gość
gość 14.01.14 jak facet dzielnie zniesie ciążę swojej kobiety, brak seksu i jej humory, pomoże jej kiedy trzeba i o nia dba, to dopiero wtedy pokaże, że ma jaja nie tylko fiuta. Ona nosi JEGO dziecko.

Gość gość
Lilianka>> ty ze wszystkim widac masz problem... Clc>>> mloda jestes i wydaje cie sie, ze tylko mloda, plaska dupa, udostepniana raz na 2 lata faceta przy sobie zatrzymasz... To raczej twoj zwiazek to jest w tej chwili wyimaginowany, oparty tylko na, jak widac wartosciach duchowych :D... ciekawe jak dlugo tak pociagnie jeszcze, jak okaze sie po porodzie, ze nie bedziesz mogla poswiecic mezowi wiecej swojego czasu, bo dziecko bedzie bardzo absorbujace... Teraz w ciazy to jest luzik, zobaczysz co bedzie po porodzie... No chyba ze sie naogladalas mnostwo slicznych reklam o grzecznie spiacych bobaskach, ktore tak jak twoj partner daadza sie wylaczyc jak robocik, gdy zaczna nie spelniac twoich fochow...:D

Gość lillllllianka
Clc niestety Niemcy i tutaj poronienie jest czyms w 100% normalnym i naturalnym. Lekarz na 1 wizycie kiedy sie dowiedzialam o ciazy zapytal czy cche usunac (chyba do konca 3 miesiaca tez jest to legalne). co kraj to obyczaj

Gość lillllllianka
Orko, Wielorybie czy po prostu LOCHO czyli to cos co jeszcze troche i skala na wadze sie skonczy :D. Dziekujemy za wypowiedzi :)

Gość gość
w krajach zachodnich ciaza to nie choroba, do 12 tygodnia nie ratuja, bo nie chca miec genetycznie niedorozwinietych i slabowitych dzieci, wychodza z zalozenia, ze jak jest silne to sie utrzyma, a za to jak sie urodzi daja matce dobry socjal, za to w PL jest cos w rodzaju suvivalu, radz sobie sama, a jak chcesz opieki to plac, bo za darmo to tylko gwalca... I jeszcze raz powtazam, ale nie rozumiecie o co biega, seks to nie tylko penetracja... co za tempe mlotki te kobiety...no ale to katolickie wychowanie... pochodzace od mamusiek, ktore juz wieku 40 lat laza w workach po ziemniakach i lataja co niedziele do kosciolka i podziwiaja jaki ksiadz jest przystojny...

Gość Clc
Ty tępa idiotko,naucz czytać się ze zrozumieniem..rozbawiłaś mnie hahahahaha, mam już 2 l. bobaska i mogę cię uczyć wielorybie...fakt tobie będzie ciężko szybko wstać w nocy do dziecka..hahahahhaha, a co do mojej młodej 40 letniej d**y...to możesz pomarzyć i pozazdrościć...hahahahhaha co za imbecylka

Gość gość
ja też próbowałam wszystkiego, gdy mijał termin- seks, chodzenie, schody, jeszcze raz seks (też ledwo dawałam radę). I co, i nic...Skurcze przyszły same 10 dni po terminie, jak za parę godzin miałam jechać na wywołane porodu. Ale wiem, że ciężko.

Gość lillllllianka
Sluchaj gosciu ktory wypowiedzial sie o 23:53:31 wolalabym w wieku 40 lat chodzic do kosciola i w worku po ziemniakach niz byc mlodsza i miec 100 kg i jeszcze mowic, ze mam zgrabna d**e :)

Gość Clc
lillllllianka - mieszkam w NL, ale dzidzię urodziłam w PL i tak sobie myślę, tak wszyscy narzekają na polską służbę zdrowia, ale jeśli chodzi o opiekę prenatalna i porody, to naprawdę Polska jest super.

Gość gość
eh biedactwa...>>> az tak zle musi byc w waszych zwiazkach, ze jak napisalam wam jak on naprawde wyglada od strony faceta, to mnie wyzywacie... to wasze zwiazki sa wyimaginowane i nie wiadomo po co wogole jeszcze ze soba jestescie... wykorzystujecie tych facetow, nic wiecej...

Gość Clc
No przyczepiło się g***o do statku i krzyczy Płyniemyyy...no co za ś****wo !!! spływaj stąd orko..tu mi przykro,bo obrażamy orki, wale i wieloryby.

Gość gość
jeśli chodzi o opiekę prenatalna i porody, to naprawdę Polska jest super.>>> tylko jak zaplacisz...

Gość lillllllianka
Porodu sie nie boje :) chcialabym dostac znieczulenie ale polozna juz zaznaczyla, ze jesli rozwarcie bedzie za duze to niestety ale nie zdaza podac. Tyle dobrego, ze partner sam zaproponowal (a raczej uparl sie) ze chce byc obecny przy calym porodzie. u mnie w klinice jest jeszcze ddoatkowa opcja, ze mezczyzna moze byc przez caly pobyt w szpitalu, ja jednak wolalabym zeby byl w domu. te kilka dni przezyje beze mnie, oboje bedziemy mieli okazje odpoczac i oswoic sie z mysla "co bedzie dalej"