Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu nikt nie chce samotnych matek

Polecane posty

Gość pouytrewqjhfdsa
z zycia, historie oparte na faktach

Gość dr statystyka
statystycznie najwieksze branie maja debile bez przyszłosci...

Gość jfs sddf sdddd
ile moich kolegów postanowiło sie zmienic na kogos gorszego, bo nie mieli brania :D a one jeszcze zaprzeczaja, patologiczne debilki

Patologia,patologię przyciągnie.Czasem niestety nieopatrznie kogoś wciągnie.

Gość gość
na podstawie tych prymitywnych i "ułomnych" wypowiedzi można się dowiedzieć co mężczyźni myślą o dziewczynach które zostają same z dziećmi totalna porażka co wy myślicie o takich kobietach jakby co ja nie jestem matką samotnie wychowującą dziecko

Gość gość
wy dopiero jestescie prymitywne, przyganiał kocioł garnkowi, siebie ocencie uczciwie, potraficie tak? nigdy, zawsze winny jest facet

Gość gość
robicie sie miłe jak was zycie skopie po d***e, wtedy zaczynacie myslec

Gość gość
dokładnie tak, lagodnieja jak je kazdy juz oleje

Gość gość
olać to może pies drzewo kobiety samotnie wychowujące dzieci/dziecko są to święte kobiety

Gość gość
ja bym nie chciał takiej baby której inny facet zmajstrował dzieciaka i zostawił jak przedmiot. widocznie taka się nie szanuje, b która normalna dziewczyna pozwoliłaby się tak traktować?

Gość gość
bo to lafiryndy i tyle

Gość gość
A może to kobieta zostawila pogonila a nie facet porzucił?bardzo często facet stara się przed ślubem a po okazuje swoją drugą naturę!ale bzdury gadacie myślałam że ludzie są mądrzejsi

Gość gość
Co wy dalej ludzie p*********e od rzeczy że kobiety biorą sobie tych złych???tak ja chodziłam i miałam napis na koszulce "szukam pijaka sk***** syna oszusta i złodzieja który porzuci mnie jak zajde w ciążę"!! Ludzie nie rosumiecie co to są uczucia?jak facet zachwycił się kobietą co wyprawia?co obiecuje?jak się zachowuje?bardzo często na etapie tych pierwszych lat zachwytów ludzie dorabiają się potomstwa i bardzo często ten fakt facetów przerasta,bo trzeba się zaopiekować kobietą dzieckiem,zarobić,podzielić swoją kobietą,widzieć ją jak czasiem zmęczona,przytyla przez okres ciąży,to facet zaczyna zaniedbywac zamiast dac z siebie 200 procent to wygodniej zostawić i kupić zavaweczke raz na miesiąc!a później kobieta zła bo została sama.a ten facet jest w porZądku tak?

Gość gość
Moj ukochany który miał swego czasu siły pół nocy b zy ka c mnie i zarywac pół nocy mimo że szedł rano do pracy,nagle kiedy urodziło się dziecko i płakalo w nocy czasami kilka razy,stwierdzil że wyprowadzi się do mamusi na miesiąc dwa bo musi się wysypiac!!!i być wypoczetym do pracy!!!szok przeżyłam bo nigdy bym go nie pisadzila o taki egoizm!!!

Gość gość
"nagle kiedy urodziło się dziecko i płakalo w nocy czasami kilka razy,stwierdzil że wyprowadzi się do mamusi na miesiąc dwa bo musi się wysypiac!!!" * Skad wy bierzecie takich smieci? Ja od lat mieszkam w Norwegii, moj maz jest Norwegiem i musze powiedziec, ze on przy dziecku robi wszystko oprocz karmienia cycem. Ale tam jest inna kultura, tam mezczyzni nie traktuja tak okrutnie swoich kobiet jak w Polsce.

Gość gość
Jestem samotną matka i niczego mi nie brakuje. Nigdy nie oczekiwałam od nikogo litości czy sponsoringu. Nie wręcz przeciwnie. Dzięki dziecku osiągnęłam więcej niż moi znajomi. Jestem odpowiedzialna, nie myślę tylko o sobie ale o nim. To dla niego skończyłam studia otwarłam własną firmę, pracowałam za dwóch. Wszystko co osiągnęłam w życiu zawdzięczam własnemu dziecku. A facet? Było wielu chętnych. Ale po co mi on. Mam prac kogoś skarpetki i prasować koszule, gotować obiadki , utrzymywać? Nie dziękuje. Dzisiaj ja stawiam warunki nie panowie. Drogie panie samotne wychowywanie nie jest złe. Nie przejmujcie się niczym jesteście w stanie sobie same w życiu poradzić.

Gość gość
"Ale po co mi on. Mam prac kogoś skarpetki i prasować koszule, gotować obiadki , utrzymywać? Nie dziękuje." to skoro sobie brałaś takich leniwych, bezrobotnych fagasów to ja się nie dziwię, że zostałaś samotną matką. ja bym sobie na to nigdy nie pozwoliła. u mnie jest podział obowiązków i nie ma że ja zasuwam w domu, a on siedzi przed tv - bo taki model to patologia. dzielimy się obowiązkami i jest super, ponadto mój mężczyzna jest odpowiedzialny i zaradny, nie to co ojciec twojego bękarta.

Gość gość
Drogie panie samotne wychowywanie nie jest złe. Nie przejmujcie się niczym jesteście w stanie sobie same w życiu poradzić. x Poza tym, że wyrządzasz dziecku krzywdę i pozbawiasz go taty i ojcowskiej miłości.

Gość gość
Dużo matek które same wychowują dzieci nie chce wcale facetów bo mało jest mężczyzn którzy nie są zazdrośni o dziecko czasami ta zazdrość jest tak wielka że dochodzi do rozpadu związku.

Gość gość
najlepsze jest to, że bezczelnie przyznają ze kochają łajdaków, by potem zgrywać pokrzywdzone, to jest własnie logika kobieca :D

Gość gość
Powiem to tak zobacz jak samotna matka wygląda poznaj dziewczyne wolna bez dziecka o podobym wyglądzie i zobaczysz jak szybko cię spławi. Wtedy sobie uświadomisz czemu nagle stałeś się dla niej partnerem idealnym. Bo wcześniej to nie splunełaby na ciebie nawet a dzisiaj to wielka miłość. I temu nikt nie chce samotnych matek. Hipokryzja pelna geba.

Gość gość
A kto ma cię chcieć? Zrobiłaś sobie dziecko z debilkiem takim jak ty pod dyskoteką to teraz wychowuj. Sama.

Gość gość
Kto by chcial puszczalska?

Gość gość
Ha ha ale debilki te samotne matki. Piszą, że "zostały oszukane przez facetów" A ja się pytam, kto łaził z nimi na randki "na piwo", a potem się dziwią, że mają faceta pijaka. Pewnie jak taki przeklął w towarzystwie to był taki męski i atrakcyjny, a potem w domu okazał się chamem i prostakiem. Ale głupie te samotne matki. A potem się dziwią, że normalni, uczciwi faceci szukają kobiet inteligentnych. Jak się jest samotną matką to trzeba zainwestować w ciało, bo inaczej nikogo nie skusisz. Musisz zamaskować swój brak mądrości w ładnym opakowaniu. Dla lepszego seksu wielu facetów pogodzi się z wychowywaniem obcego dzieciaka, ale to musi być seks top klasa. Kobieta ma wyglądać, a nie tylko brać do buzi jak większosć z was myśli.

Gość gość
Ojczym nie da ojcowskiej miłości, co najwyżej ojcowski pas na doopie

Gość gość
08:31 - W Piśmie Świętym jest napisane: "Nie kocha ojciec syna, jeżeli go nie chłoszcze"

Gość gość
A mnie ostatnio jedna taka (jeszcze nie dzieciata, ale to pewnie kwestia czasu) zwyzywala od dziwakow bo jestem abstynentem i nie tykam alko...

Gość Rzeszowiak 1984
A ja miałem super koleżankę w szkole średniej, moja pierwsza miłość ale niestety dostałem kosza bo ona zawsze zadawała się z bad boyami. Zależy jaka była moda. Jak królami podwórka byli punki i skini to chodziła z punkiem, później na tapecie byli skejci a w końcu bodajże w 2006 roku wpadła z dresem:( Oczywiście do dziś jest sama bo dresik ją szybko w pupę kopnął. A byłą śliczna, mądra, inteligentna i miała plany na życie zarówno zawodowe jak i prywatne. A ja bym wtedy za nią w ogień skoczył. Niestety dziś już nie bo GARDZĘ SAMOTNYMI MATKAMI a szczególnie tak tępymi jak ta moja EWA. Sami przyznacie, że robiła wszystko co w swojej mocy aby zostać tym kim jest.......OSAMOTNIONĄ MAMUSIĄ:( Zal, żal i jeszcze raz żal takiej niegdyś super dziewczyny:(((

Gość bo samotne matki
to przechodzony towar :-P