Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prawdopodobienstwo ciąży

Polecane posty

Gość gość

Witam. 12 stycznia w nocy dostałam miesiączke, w sobotę kochałam się z partnerem bez zabezpieczenia, aczkolwiek nie skończył w srodku. Pierwszy dzień okresu był obfity, drugi również, ale dziś mam bardzo slabe krwawienie. Zazwyczaj mój okres trwa 5 dni i 4 oraz 5 dzień to już tylko plamienie. Czy jest prawdopobieństw, że zaszłam w ciąże? Kiedy zrobić test? Po zakończeniu krwawienia?

Gość gość
po 14 dniach najszybciej? Jeszcze chyba nie wynaleziono takich testów żeby wykrywały ciążę jeszcze przed owulacją.

Gość AliceChikara16
Tak. Po 14 dniach najbezpieczniej, a najlepiej zrobić jedne a potem znowu po 3 dniach drugi test. Będzie największe prawdopodobieństwo.

Gość gość
Po bzykaniu ciąża

Gość gość
w twoim wypadku prawdopodobienstwo ciazy jest znikome, żeby nie powiedzieć żadne. ale jak juz masz zamiar robic test, to nie jest tak, że po 14 dniach... to zależy kiedy masz owulację, najlepiej 14 dni po owulacji, BO PODCZAS OWULACJI DOCHODZI DO ZAPŁODNIENIA, A NIE PODCZAS STOSUNKU!!!

Gość gość
Dzień przed okresem to 100% dni niepłodne, a wtedy nie może dojść do zapłodnienia. Możesz dla bezpieczeństwa wyznaczać je sobie na bieżąco, kup sobie np tester plodnosci na ślinę