Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Laura czy Oliwia

Polecane posty

Gość gość
o błagam, tylko nie Oliwia. Tak mają na imię dzieci fryzjerek, kosmetyczek, sklepowych i innych pań po zawodówce z tipsami na 2 cm.

Gość gość
Laura

Gość gość
Ja też znam Oliwke z rodziny patologicznej, do tego to dziecko nie da się lubić, mam bardzo złe skojarzenia

Gość gość
pracuję w przedszkolu, w zeszłym roku mieliśmy taką Oliwię (już poszła do szkoły), że wszyscy się cieszyli jak wyszła z przedszkola. Była agresywna, łatwo wpadała w histerię, biła, kopała, a matka co chwilę przyprowadzała innego "wujka".

Gość gość
Laura! Moja córeczka ma tak na imie

Gość gość
liwia?co to za imie

Gość gość
A Elwira? Masz cos pomiedzy tymi dwoma, a jakby z tego samego wora

Tak k***a oczywiście.. Na jakiej podstawie stwierdzasz,ze tak mają na imię dzieci tipsiar itp. ? Udostępnij link do tej statystyki ? TO były badania CBOS? LUdzie ogarnijcie się, nie szufladkujcie każdego imienia do jakisc skojarzen, tworzycie stereotypy. BAnda idiotów az ciężko was czytac

Gość gość
Oba śliczne, tez miałabym problem, ale raczej Laura, bo Oliwek jest dużó.

Gość gość
pracuję w przedszkolu to wiem kto nadaje takie imiona.

Ale pracujesz w jednym przedszkolu, a nie we wszystkich w Polsce żeby to ocenic miarodajnie. To ze zdarzyla się jedna rodzina patologiczna, w której jest Oliwia nie znaczy ze kazda Oliwia jest z patologii MAtko BOska

Gość gość
nie, nie jedna. gdyby to był tylko jedna rodzina to bym nie wydawała takich osądów. NIE SĄDZISZ? rusz trochę głową, zanim coś napiszesz. w przedszkolu pracuję od lat, a mniej więcej od 10 lat jest ta zależność.

Gość gość
i powinnaś skończyć ta pracę w przedszkolu.. dla dobra dzieci.. ciekawe że o Ani nie mówi się takich rzeczy, czemu? bo jest ich multum.. czy naprawdę jesteś taka ograniczona by wierzyć że np. ok. 10 000 Oliwii które urodziły się w ubiegłym roku pochodzi z rodzin patologicznych.. gratuluję

Gość gość
Jap*****le co ma imię dziecka do jego zachowania? ja znam Oliwię z patologicznej rodziny no ale k***a ludzie ogarnijcie się. Nikt nie wybiera rodziny imie to poprostu imie. P******* temat. Rada do autorki tematu weź jakąś miske wrzuć kilka zgniecionych kartek z imionami (np. Laura, Oliwia, Kunegunda, Jasia, Albina) i wybierz tak na pałe jakie wylosujesz takie nadaj imie PROSTEEE!!!. A i tu masz liste ciekawych imion http://zapytaj.onet.pl/Category/001,001/2,1805288,Najbardziej_z********_n_e_imie.html Nie pozdrawiam :)

Gość gość
Laura, Oliwia jest zwyczajnie nieładne i tandetne ;)

Gość gość
Znam jedna Laurę, straszny z niej szmul.

Gość gość
Laura

Gość gość
na taki dylemat jest jeden sposób: rzuć monetą! Gwarantuję, że w momencie rzucania zdasz sobie sprawę, że wiesz które imię chcesz, żeby wypadło ;) (Trochę to pokrętnie opisane, ale mam nadzieję, autorko, że zrozumiesz ;) )

Gość gość
Tez mialam taki sam dylemat ale mąż zdecydował za mnie i wybrał Oliwkę :) I nie sugeruj się tym że wszystkie Oliwki są z rodzin patologicznych bo to nieprawda. Jednak chciałabym Ci zaproponaowac imię Laura ponieważ Oliwia pasuje tylko do małych dziewczynek a już np do 25 letniej kobiety już niebardzo. :) Za to Laura pasuje i do dziewczynki i do nastolatki i nawet do kobiety 30 letniej ;) Ale zawsze możesz dac dwa imiona nawet lepiej brzmi Laura Oliwia Nowak niż Oliwia Laura Nowak :)

Gość Pszczelarz
Niech nie rzuca monetą bo wyjdzie jeszcze Adam :)

Gość gość
Laura

Gość gość
Laura, Oliwia wybitnie nie w moim guście, tandetnie trochę brzmi.