Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kożuhowska

Ktoś dzisiaj wybił mi szybę w moim autku

Polecane posty

Gość wiatrak bez ramion wschodnich
komu żeś się naraził, pasożycie?

Gość gość
A to nie kartony?

Gość marcinwwaa
Spoko, mi ktos tez kilka lat temu wybił,ukradł radio i obrabował schowek.Ja zakleiłem ale jeszcze tego samego dnia wrócił i ukradł półkę z głośnikami i obrabował bagażnik.To wszystko w biały dzień a auto na widoku pod blokiem.

No właśnie mnie spotkało to samo w biały dzień pod blokiem ale pomimo tego że wybił szybę radia nie mógł wyciągnąć bo mam centralny zamek i nie mógł drzwi otworzyć, ale masakra ile nerwów, pierwszy raz mnie coś takiego spotkało.

Gość gość
to niesamowite ja bym kopniaka dala zaraz sa na to rozne sposoby i sa skuteczne i dzialaja na kazdego faceta jak sie to zrobi tak ale pamietaj 👄 www.youtube.com/watch?v=FIhyhwzQ0-8

monitoringu zero, na policję nie ma co iść, policjant poduma i tak stwierdzi ze się porozglądają, no ale nic nie zginęło to co mogą zrobić, nic

Gość gość
Ktos napisal ,ze narzilas sie:-) nierob komus co tobie niemile i ciesz sie ze tylko szybe bo ja zucil kokajl i spierolil a co?zasuzylas to ci sie nalezy. Pawda? Niema nic A darmo:-)

No własnie chociażbym szukała osoby której mogłam się narazić to niema takiej, Nie kłócę się z nikim i nie mam wrogów, jedynie istnieją zazdrośnicy

Gość marcinwwaa
ostatnio ktos mi ukradl atrape z przodu.Na allegro kupilem w lepszym stanie za 20zl.Niewiem po co komu takie rzeczy,przeciez polamalbym goscia jakbym go zobaczyl.

Ludziom nie może się wieść lepiej od innych może po prostu, sama już niewiem :( , a takie sytuacje dają do myślenia

A ja bidna kobitka co bym miała zrobić ;(, mechanik mówi że taka karma, ale ja mam w gdzieś taką karmę to ludzie są do d**y

jeśli by ktoś chciał okraść mój samochód dla gadżetów, to oprócz radia nic nie znajdzie i po co było mi tą szybę tłuc?

Gość gość
Bladasku auto ci naprawie ,karme ustawie i nieputa i,e cene znasz. A co zaszytom masz?