Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AliceChikara16

Czy moge byc w ciazy czy to tylko choroba lub stres

Polecane posty

Gość AliceChikara16

Dzień dobry. Mam poważny problem. Mam 16 lat(rocznikowo 17) i jestem dziewicą. Ostatnio, tydzień temu w środe 8 stycznia byłam pod wpływem alkoholu którego zwykle nie piję. Byłam u chłopaka, on ma 18 lat. Jakoś wyszło, że razem tak trochę siępieściliśmy i trzymaliśmy sie zasady "żadnego seksu". Jednak dwa dni później powiedział mi co mogło się stać. Otóż gdy ja go zaspokajałam(masturbacja ustami)to miał wytrysk. Większość połknęłam i bardzo powoli (2 minuty)przesunęłam się do góry i Go pocałowałam oraz dałam mu trochę na palcach spermy do ust. Po jakichś 10 minutach on robił mi minetkę. Czy możliwe jest żebym zaszła w ciążę? Tego dnia jak wróciłam to miałam biegunkę, a dodam że od początku stycznia bolał mnie żałądek i miałam zgagę. Następnego dnia w czwartek pojawiło się swędzenie miejsca intymnego,zgaga(dalej), zaczerwienienie warg sromowych. W piątek po południu miałam ból brzucha i tego dnia wieczorem mi o tym powiedział. Bo ja nawet o tym nie pomyslałam, że mogę być w ciąży. W weekend(sobota, niedziela) nie miałam zgagi;wszystko inne tak i podwyższona temperatura.(miesiączka skończyła mi się 2 stycznia)swędzenie o***tu oraz śluz co mnie przeraziło. W niedziele wieczorem zauważyłam grudki w pochwie o takiej serowatej konsystencji. w poniedziałek nic mi nie było tylko to swędzenie; zaczerwienienie i grudki i chyba podwyższona temperatura. A dzisiaj tylko swędzenie i zaczerwienienie. I teraz mam pytanie czy to może być ciąża czy może drożdżyca, albo stres że mogę być w ciąży? Prosze o pomoc.

Gość AliceChikara16
W weekend często też chodziłam do łazienki

Gość gość
Puknij sie w glowe dziecko. Objawy ciazy jesli takie w ogole sa to u Ciebie chyba urojonej. Jak mozna takie durne pytania zadawac? A potem zdziwienie ze ludzie nie milo odpisuja. Nie jestes w ciazy. A grudki w sluzie do tego serkowate to grzybek a nie dziecko.

Gość gość
ojeju... Dzieci znajdzcie sobie lepsza zabawe jezeli nie macie pojecia jak sie robi dzieci, kiedy sa objawy ciazy, itd. jak nie jestes gotowa na dziecko, to sie nie gzij W ciązy nie jestes, a nawet jak jestes, to i tak zadnych objawow bys jeszcze nie miala... To co opisujesz bardziej pasuje na grzybice. poczytaj sobie jakieś artykuły na ten temat np.: http://www.provag.pl/infekcje_pochwy/Leczenie_infekcji_pochwy ale poszukaj tez innych o infekcjach.

Gość gość
po 6 dniach objawy ciąży?

Gość gość
Witajcie kochane ! Spóźnia mi się okres już 6 dzień. Ostatnio współżyłam ok 2 tygodniu temu...czuję się jakbym już miała ten okres bolą mnie bardzo piersi są obrzmiałe tak jak przy okresie bóle podbrzusza chwilami bardzo silne ale okresu brak jedynie sluz.. jakiś czas temu miałam lekkie plamienia. Martwię się jak myślicie to ciąża ?