Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przebieracie dzieci na choinke szkolna

Polecane posty

Gość gość

Jesli tak to w co? Kupujecie, wpozyczacie a moze sami szyjecie stroje? W przedszkolu corki wymyslili ze dzieci musza sie przebrac i teraz mam problem za kogo i skad mam wziasc stroj?! Na dniach rodze wiec musze szybko cos wymyslec bo potem nie bede miala do tego glowy.

Gość gość
a ojca dziecko nie ma? jak matka nie moze to niech ojciec kombinuje. zamow na allegro. robisz problem z niczego. ciekawe jak sobie poradzisz jak bedziesz miala dwojke

Popatrz na allegro, możesz kupić coś niedrogiego, używanego. Jeśli mieszkasz w większym mieście, możesz obczaić wypożyczalnię strojów, przeważnie ok 50zł/dzień. Ewentualnie lumpeks, ale pewnie nie uśmiecha Ci się chodzić po szperaczach tuż przed akcją porodową :P Od bidy możesz ubrać córkę w ładną sukienkę i dorobić jej ozdoby z bibuły, kokardek, wstążek, etc. Ja się tak ratowałam, kiedy w ostatniej chwili okazywało się, że trzeba się jakoś przebrać. Pamiętam, że nienawidziłam w przedszkolu córki tych imprez - a były praktycznie co miesiąc. Dzień księżniczki, dzień krasnoludka, dzień stokrotki, pielęgniarki, bohatera kreskówki, choinka, zajączek, bal wiosny, jesieni, zimy, lata :o I wymagania: spodenki na kancik, plisowana spódniczka z kokardą na tyłku, czapeczka w szpic z różowym pomponem :o Kto to wymyśla?! :o

Gość gość
Ostatnio byłam w realu i widzialam że sa przebrania. Ale nie pamiętam cen. Chyba jakoś 40-60zł. Jak nie to wypożyczalnia. Ja pamiętam że kuzynce kiedyś wieczorem sie przypomniało że musi sie na następny dzień przebrać więc czasu nie było to wzięliśmy ubrania jej brata i przebralismy ja za chłopca-dresiarza. Innym razem też na ostatnia chwilę trzeba było przebrać za zwierzaka to zrobiliśmy jej z białego i czerwonego papieru czapkę i dziub, zalozyla czerwone getry białą bluzkę czarną pelerynke i był bocian.

Gość gość
ja kupiłam moim dzieciom (4 latka i 6 lat) stroje na selgros24.pl. Jest wybór spory. Moje dzieci chciały spidermana i wróżkę i dostały. Przywożą pod sam dom zamówienie.

Gość gość
ja zawsze corcie przebieram ZA choinke szkolna sprawdza sie :D