Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

3 5 grubość endometrium w 11dc jest szansa

Polecane posty

Gość gość

na to, że zarodek się zagnieździ przy 3,5?

Gość gość
ktos pomoze?

Gość gość
chyba mało

Gość gość
Bez sensu takie gdybanie. Nawet przy spełnionych wszystkich warunkach nie zawsze dochodzi do ciąży. Nawet zdrowa, 100procent płodna para w danym cykku ma 25 procent szans na ciążę (z czego nawet 30 procent ciąż się nie utrzymuje). Ja miałam wszystko ładnie, pięknie a w ciąże zaszłam po 4 latach. Endometrium jednak chyba małe. Ja w cykku w którym zaszłam 14 dc (owulacja 15/16) endo miałam 10.73 mm

Gość gość
Masz strasznie małe to endometrium:/ U kobiet miesiączkujących w okresie okołoowulacyjnym przeciętnie ma grubość 7–9 mm, a w drugiej fazie cyklu może dochodzić do 15 mm.

Gość gość
lekarka mi powiedziała, że jak u kobiety w okresie menopauzy....

Gość gość
male to endomedrium najlepsze to miedzy 9-11,powyzej 7,5 sa jiuz jakies szanse ale nie przy takim jak piszesz,idz do lekarza ,powinien ci cos dac na przyrost endomedrium,mozesz tez pomoc sobie sama ,pijac lampke wina codziennie przed jajeczkowaniem ,przez kilka dni,wino czerwone najlepiej wytrawne ,suszone morele,orzechy kalifornijskie tez pomagaaja,ja mialam niskie zawsze ,lekow nie moglam brac na przyrost ale dzieki tym specyfikom ,udalo mi sie wyhodowac ladne endomedrium i jestem mamą,powodzenia