Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja historia

Polecane posty

Gość gość

7.01 bylam u gina, który stwierdzil, ze owulacje będę miala jutro czyli 8.01.' niestety nie moglismy postarać sie w ten dzień o dzidzię ;) stosunek odbył się w niedzielę 5.01. W tym tygodniu delikatnie co jakiś czas kluje mnie w dole brzucha, druga noc musze wstawać sikać, co mi się nigdy nie zdarzylo. Czy plemniki moga przezyc 3/4 dni? Czy technicznie wogole mozliwe żeby doszli do zaplodnienia?

Gość aniusia31
Hej to możliwe jak to powiedział mi pani ginekolog mocne plemniki żyją nawet 7 dni! Ja mialam ciąże blizniacza ale niestety obumarla! Różnica między jednym zaplodbionym a drugim 7 dni! A u mnie pierwszymi objawami były lucia jajników!

Gość gość
To możliwe, że jesteś w ciżąy. Poczekaj ze współżyciem do 1 ndnia miesiączki i jeszcze trochę po. Czesto współ życie w takiej swiezej ciazy powoduje wdczesne poronienie - pojawia sie okres ale to nie jest okres. U mnie tak było. Wiec czekaj cierpliwie a jak nie bedzie okresu w terminie + 7 dni zrob test :)

Gość gość
W dobrym sluzie plemniki zyja 7 dni, wiec 3 to dla nich pestka :)

Gość gość
częste sikanie to napewno nie objaw wczesnej ciąży!!!!

Gość gość
urzekła mnie twoja historia....weźcie na luz! wszyscy muszą wiedzieć o dniach płodnych,stosunkach?! kuźwa! ile wy macie lat????!!!!

Gość gość
druga noc musze wstawać sikać, co mi się nigdy nie zdarzylo. x ale się uśmiałam :) a kupki ci sie czasem też nie chciało?

Gość gość
jest to możliwe jeśli nie chcesz zajść w ciążę :P jeśli bardzo pragniesz miec dziecko, różnie z tym bywa. Znam to z autopsji

Gość gość
przepraszam bardzo ale plemniki nie zyja 7 dni!! co najwyzej do 72 h,a i to przy dobrych wiatrach 7 dni ogolnie przyjmuje sie jako dni plodne w cyklu kobiety przy dodaniu zywotnosc**plemnikow i komorki jajowej

Gość gość
A ja bardzo czesto chodziłam siku na początku ciąży i pod koniec. Ale nie można zaliczyc tego do objawów ciąży. Wymioty, nudności, brak miesiączki to są objawy a nie czeste chodzenie do toalety na siku. Pozdrawiam