Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Traktujecie kobietę poważnie chcecie mieć z nią dziecko to płaćcie na randkach

Polecane posty

ona chyba liczy na to,że przybiegną tu jacyś desperaci i będą mówić " broken jestes super nie jestes materialistka jak wszystkie, umów się ze mną" smiech.gifsmiech.gifsmiech.gifsmiech.gif x o tak, ja bardzo liczę na podziw i wiesz, zamierzam się spotkać ze wszystkimi z kafeterii, bardzo dbam, żeby mnie wszyscy lubili i mam tu samych przyjaciół. :D wszystko można o mnie powiedzieć, ale nie to, że piszę pod publiczkę. a to, że mnie atakujecie oznacza tylko tyle, że macie takie samo k***wskie myślenie jak autorka. to w sumie razi mnie bardziej niż cokolwiek teraz napiszecie.

Gość gość
Popieram autora/autorkę. Gdy poznałam mojego obecnego męża byłam biedną studentką. Jednak zawsze chciałam płacić za siebie. On nigdy nie przyjął ani grosza, nigdy nie pozwolił mi zapłacić za siebie. Potem przeczytałam gdzieś,że niektórych facetów to wręcz poniża, gdy kobieta chce płacić za siebie. Dodam,że on był w moim wieku, studiował i pracował,ale wiele nie zarabiał. Żyliśmy skromnie. Po studiach on zwiększył sobie etat, a ja znalazłam świetną pracę. Zarabiam więcej od niego. Czy jestem utrzymanką? :classic_cool: Proszę tylko o opinię tej bezrobotnej dziewczyny bez honoru, jej opinia bardzo mnie obchodzi :)

Gość KochaknaFranka
nie broken wiesz lepiej być dumną kobietą i trzepać biede,a najlepiej harować na 2 etaty, utrzymywac męża pijaka i trójke dzieci :) jak to jest gdy kobieta utrzymuje faceta? jak sie na to zapatrujesz?

ona chyba liczy na to,że przybiegną tu jacyś desperaci i będą mówić " broken jestes super nie jestes materialistka jak wszystkie, umów się ze mną" smiech.gifsmiech.gifsmiech.gifsmiech.gif x o tak, ja bardzo liczę na podziw i wiesz, zamierzam się spotkać ze wszystkimi z kafeterii, bardzo dbam, żeby mnie wszyscy lubili i mam tu samych przyjaciół. wszystko można o mnie powiedzieć, ale nie to, że piszę pod publiczkę.

ale po cholerę ktoś ma kogoś utrzymywać? czy Wy naprawdę nie widzicie w związku żadnej atrkacji oprócz kasy, którą możesz wyciągnąć i genów, któe możesz przekazać? ok, ja nie widzę żadnej atrakcji w ziwązku, ale ja w nim NIE JESTEM, a Wy z każdym kolejnym tematem uświadamiacie mnie, że związki są dla rozpłodowych prostyutek:O

Gość gość
watpie by jakis arugment do ciebie dotarl, wiec po co ci tlumaczyc? przeciez dla takiego trolla najwieksza atrakcja to podjudzanie na forum :D

arguement dla k****enia? sprzeciwiam się k****eniu to trolluję? ja p******ę, ale Wy macie zryte baniaki:D nawet nie zaprzeczacie, że chcecie kasy za seks i poród:O zresztą tu już był taki temat: co dostałaś za poród?

Gość gość
Broken costam nuz sam niewim jaka jeses ,ja poprostu ukul bum cee czasem mi sie pdobasz czasem nie. Jaty jesses ze mas cos lebie to wiem.masz nadwage niedowage ,cchudzielcow nilu ie , ze masz szajke wiem w tym temacie benow nierobie . Bez nerw chanysiora to blisko jak masz zamiar w wyrku o ortografi gadac t c**** lachy nierob sama mowisz ze dawno nik ci ni puknol. Pukne cie ja. Ale sie nagadasz.na stoja ym wiadro wody podnosze, sprawdzisz i nipiepsz ze bo.potem sie ponabijasz. Lajzo:-) masz usmiech punne cie to grzech?jak masz kompleks to po cmoku a reno begdze ok

Gość gość
Chwila, mój temat był skierowany do osób zdrowych, z popędem seksualnym, dojrzałych, które pragną być w związku, więc brokeninsdine87 jeśli nie jesteś zainteresowany/a taką tematyką to dziękuję za spostrzeżenia, ale nie musisz się udzielać. Temat jest dla ludzi, którzy nie wiedzą jak zatrzymać mężczyznę/kobietę, jakie błędy popełniają. Kiedyś kolega mi opowiedział o randce. Randka wg niego się udała. Tylko dziwił się,że nie chciała się więcej spotkać. Zapytałem - a dużo na nią wydałeś? On na to - nic. A jeśli nic, to nic. Jeśli kobieta zapłaci za siebie to znaczy,że uważa Cię za biedaka albo po prostu nie chce mieć długu wdzięczności (nie planuje cię więcej spotkać!) . Fakt,że chłopak popełnił jeszcze jedno faux pais - mianowicie po randce nie odprowadził jej do domu, mimo późnej pory.

Gość gość
I co si nabijasz gosciu wypile o zakld pare kieonpw z tabbasko mialo mi cos byc poza apetytem nic mi nima i wieki grzech oje ale sie nadzalo

"przepraszam, temat był o złodziejach, g****icielach i d****ach, więc broken, jesli Ty taka nie jesteś, to się nie udzielaj. pozwól nam pisać o g***tach i się odp*****l. no to jak tam drogie koleżaneczki? kogo teraz g****imy? jak zatrzymać sponsora w związku? może przywiązać mu fiuta do palika, wziąć portfel, rozdziawić c**kę i hej!?"

co ma aseksualizm do bycia k***ą lub nie? nie uciszysz mnie, d****** Ty sobie możesz być d****** ja mogę o tym pisać, nie powinno Cię to urażać, skoro sama to promujesz! to tak jak ja bym się miała obrażać na" "jesteś kłodą w łóżku".

nie wiem nic o dziecku, nie wiesz co ja piszę na forach, a na tym wspomniałam o flircie z zajętymi. flircie, rozumiesz? co to ma do k******a. raz, że nie żadam za flirt kasy, dwa, że każda osoba jest wolna, a nazywacie takie dziewczyny k*****i ziejąc frustracją tylko dlatego, że łatwiej to powiedzieć obcej kobiecie niż zwrócić uwagę Waszemu panu i władcy, że z obcą kobietą sobie flirtu nie życzycie!

a najgorsze jest to, że Wam to pasuje, ten temat. że Wy NAPRAWDĘ macie mentalność d****** i tylko dlatego po mnie jeździcie. nie zaprzeczacie, że chcecie wypłatę, za takie rzeczy jak obcowanie z Wami,*******ie Was i bachor!!!!

uciszyć, dobre. d***** chcą mnie uciszać. k****. no chyba, że jesteś administratorem tego burdelu. to bardzo proszę, zbanuj mnie,, będzie mi bardzo miło. i wszystko się wyjaśni Wy NAPRAWDĘ bronicie d****arskiego podejścia do życia. to jest..... okropne.

flirtujac z ZAJETYMI pokazujesz jaka perfidna suka jestesusmiech.gif sciero! x tak? wytłumacz mi jakim cudem. nie potrafisz kundla utrzymać przy sobie? skoro nie potrafisz, to on pewnie chce ****** co innego niż Ty i co w tym złego. no mnie akurat nie p******* z wiadomych względów związanych z orientacją. czy co? nie ma na to wytłumaczenia logicznego.

bede bronic każdego kto ma inne zdanie niz ty k***o!usmiech.gif x ok, trolliku, najważnejsze, że odnalazłaś SENS ŻYCIA :-P jaka osoba taki sens

Gość gość
Przykro mi,że popsuliście ten temat, ale to już nie to kafe co kiedyś by móc liczyć na przyzwoitą dyskusję tylko pyskówki, przekleństwa. Szkoda,że już nie ma ludzi na poziomie.

jestem sama, bo zobacz, kto tu siedzi, jaka patologia. nie, TO TWÓJ KUNDEL jest winny, bo to on zdradza, ja mam na babę w******** tym bardziej, jeśli sam mnie chciał.

Gość gość
Broken costam pisze i pisze nabombiony jeste ,co sie bede rospiywal slaska baba jeste i samotna wezme cie na pokoje ale nie tylko do zarcia nierospisoje sie bo zas mi zniknie

Gość daaawno daaaaaaaaaawno temu
nic w tym dziwnego, że jest sama ze swoim zdaniem w tym k*****idołku. Dziwi mnie tylko, że błaha prowokacja wywołuje u ludzi tyle frustracji. Kiedyś było tu fajniej. x Podpisuję się jako dawna użytkowniczka kafeterii.

Gość gość
Broken jakbyś miała trochę wyższe IQ to byś wiedziała,że nie wypraszam cię z topiku ze względu na odmienne zdanie, a ze względu na twój brak kultury i ogłady, z chamami nie ma dyskusji. Jak się nauczysz inaczej wysławiać niż tylko przekleństwami to porozmawiamy. Póki co wróć do rynsztoka.

ja p******ę, jeszcze gadam z jakimś trollem, który broni k******a i trzymania ludzi na smyczy:O i do******lania się do wolnych kobiet:O

ak się nauczysz inaczej wysławiać niż tylko przekleństwami to porozmawiamy x ale ja nie chcę z Tobą gadać, brzydzisz mnie, jeśli to Ty założyłaś temat rozumiesz?:D mnie nie interesuje Twoija prostytucja, nie zaintrygowałaś mnie:D