Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Objawy jak na okres a jednak ciąża

Polecane posty

Gość gość

Kobietki mam pytanie. Czy któraś z was miała taką sytuacje? Staramy się z mężem o dziecko. Okres powinnam dostać wczoraj. Kilka dni przed zaczęły boleć mnie piersi i brzuch. Zupełnie jak co miesiąc przed okresem. Od jakiś trzech dni ból brzucha i piersi zaniknął totalnie. Okresu nie ma. Test zrobiłam ale negatywny. Zastanawiam się czy jest może szansa że jednak jestem w ciąży mimo tych objawów ,,okresowych", które właściwie już zanikły. Co myślicie?

Gość gość
spokojnie, ja tak mam co miesiac...najpierw bolą mnie piersi, potem brzuch, potem na chwile objawy okresowe ustają i przychodzi okres

Gość gość
No a ja właśnie tak nie mam dlatego mnie to trochę dziwi :)

Gość gość
Nie wkrecaj sobie

Gość gość
A ja tak wlasnie mialam :) wszysykie objawy jak na okres, bol brzucha, piersi, troche plecy. I tak tydzien te objawy mnie zwodzily, w komcu zdobilam test i byl pozytywny:) Powodzenia!

Gość gość
miałam dokładnie jak Ty autorko....objawy okresu,zanik,bol piersi,pierwszy test negatywny...okazało sie ze ...jestem w 7 tygodniu ciazy :)

Gość Takasobiesupermama
Witaj ja do momentu gdy uslyszalam od ginekologa ze albo zaraz miesiaczka albo ciaza(bylam w szpitalu badana w 1szym dn spodziewanej @) to nawet co chwila mialam wrazenie ze juz ze mnie leci... okres dostalam... 11 miesiecy pozniej