Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ktoś1122

Pierwszy raz

Polecane posty

Gość Ktoś1122

Hej mam pytanie. Tylko proszę o normalne odpowiedzi. Ostatnio przeżyłam swój pierwszy raz.. Mam już 18 lat. I martwię się moim brzuchem. Okres miałam ostatnio 31 grudnia przez 5 dni. Moje cykle trwają 25 dni. Pierwszy raz miałam 12 w niedzielę nad ranem. Od początku było z gumka i chłopak nie spuścił się we mnie. Nic mnie nie bolało i zero krwi. Do dziś. Zaczęło mnie to interesować, bo mój brzuch i pod brzusze zrobiło się nabrzmiale. Ktoś może mi wyliczyć czy wtedy to był płodny czy nie i czy jest w moim przypadku możliwość zajścia w ciążę?? Boje się tego. Przypomnę gumki są z tym ,,płynem‘‘ antyplemnikowym. A i wspomnę że mam wydzieline biala.

Jesli robiliście to z gumka to nie masz się o co martwić,nie jestes w ciązy :) Ja po swoim 1 razie nie dostałam miesiączki przez 2 miesiące a ten nabrzmiały brzuch to tylko jest oszukiwaniem samej siebie bo w rzeczywistości jest normalny tylko strach ma wielkie oczy :) ja z moim facetem kochamy sie bez zadnego zabezpieczenia juz ponad 2 lata i nie jestem w ciąży ale warunek- on kończy poza mną. Nic się nie martw :)