Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szlag by to

skad ta dolegliwosc czy jestem zarazony

Polecane posty

Gość Szlag by to

witajcie. Tydzień temu byłem u urologa, (czułem ciężkość w jądrach, kroczu i pachwinie), po dokładnym zbadaniu, USG, lekarz zdiagnozował u mnie delikatne zapalenie najądrzy i przepisał końską dawkę antybiotyków, ja uradowany, że to nie rak ;) w pośpiechu wybiegłem z gabinetu i nie wypytałem o wszystko. Dopiero teraz dotarło do mnie, że schorzenie to najczęściej wywołuj***akteria - Chlamydia. i teraz tak się zastanawiam, skąd miałbym to cholerstwo? Od 8 lat współżyje z dziewczyną (to pierwsza i jedyna kobieta w moim życiu). Ufam jej również, że nie miała nikogo na boku (ja również byłem jej pierwszym facetem). Szukam w google i wychodzi mi na to, że właściwie nie ma innej możliwości zarażenia się tym jak przez seks - od drugiej osoby. może znacie jakieś inne przypadki? można zachorować na zapalenie najądrza w jakiś inny sposób? niż choroby weneryczne czy tez powikłania po śwince? dodam, że nie miałem wszystkich charakterystycznych objawów dla tego schorzenia.

Gość gość
Lekarz powinien pomóc.

Gość gość
Ja tez mialam chlamydie a z nikim nie wspolzylam. Jak wpisalam w google to bylam zdziwiona :-D

Gość gość
Od 8 lat współżyje z dziewczyną (to pierwsza i jedyna kobieta w moim życiu). Prowo dla świętojebliwych katoli ;)

Gość gość
A ja czytam, ze powodem moze byc rowniez uraz mechaniczny, przebyta swinka, infekcje. Skoro sądzisz, ze to chlamidia wroc do lekarza i niech c***obierze wymaz na test. Nic nie wiesz, a juz kombinujesz. A co jeśli dziewczyna jest wierna, a Ty ja niesprawiedliwie osądzisz?

Gość Szlag by to
gdzie widzisz bym ją o zdradę osądzał? lekarz najlepszy w mieście, ordynator szpitala - więc chyba wie co robi. następna wizyta dopiero za dwa tygodnie - tyle się niestety czeka mimo, że prywatnie

Gość gość
fajne prowo ;) prawda ?? :)

Gość Szlag by to
dlaczego uważasz, że to prowokacja z mojej strony? nie wierzysz w to, że można mieć jedna partnerkę/partnera przez tyle lat?

Gość gość
Skoro podejrzewasz, ze przyczyna moze byc chlamidia, a jednocześnie piszesz, ze jestes z jedna dziewczyna od lat.. sorry, ale wniosek nasuwa sie sam. Panikujesz i juz osadzasz. moze sie nie znam, ale chlamidę to chyba tylko droga płciowa sie mozna zarazić. Wiec wynika z tego, ze Ty od swojej dziewczyny, a ona..?

Gość gość
...a po pierwsze masz w necie informacje, ze powodem jest nie tylko chlamida, po drugie trzeba wrocic do lekarza z tym pytaniem,a nie na karę, w dodatku na życie erotyczne... Idealne miejsce do porad medycznych :)

Gość gość
* a nie na kafe

Gość gość
2/10

Gość Szlag by to
przyznaję - to jest prowo :D ale ciekawe ...

Gość Szlag by to
no ok, masz racje, powodem nie musi być Chlamydia, tylko pozostałe możliwości zapalenia najądrza nie pasują mi tak samo jak zarażenie Chlamydią. macie racje, nie ma co gdybać, za dwa tygodnie u lekarza może dowiem się coś więcej.

Gość Szlag by to
A teraz umyję ząbki, paciorek , zwalę gruchę i spać :)

Gość gość
Paciorek :D