Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczoteczka BrAun

kobiecy wytrysk

Polecane posty

Gość szczoteczka BrAun

Cześć dziewczyny. Szukam odpowiedzi na nurtujące mnie pytanie odnośnie kobiecego wytrysku na podstawie własnych doświadczeń. Od czasu do czasu jak każda z nas mam ochotę sobie użyć. Do tego zadania z racji braku erotycznych gadżetów używam szczoteczki elektrycznej (oczywiście nie myję nią potem zębów, mam szczoteczkę manualną ;)) oraz mocnego strumienia wody pod prysznicem. Zawsze skupiam się na łechtaczce a stymulacja szczoteczką jest dość intensywna. Czasem gdy mnie poniesie niekontrolowanie "popuszczam". Przed chwilą dopuściłam się takiego "popuszczenia" celowo aż trzy razy. Zastanawiam się jednak czy jest to mocz czy kobiecy wytrysk. Wiem, że do tego drugiego dochodzi podczas stymulacji punktu G u kobiet ale czy możliwe jest też przy stymulacji łechtaczki? Czy któraś z was spotkała się z czymś takim osobiście lub słyszała o takich przypadkach? Wiem, że to może być dla niektórych obrzydliwie, robię to w łóżku i nie cieszy mnie wizja obsikanego łóżka ale tracę głowę!

Gość szczoteczka BrAun
dodam jeszcze tylko, że nie są to jakieś duże ilości ale też nie są małe. nigdy ani przed ani po nie mam ochoty na siusiu. to sie po prostu dzieje!

Gość gość
Mam koleżankę, która tak popuszcza jak jest mocno podniecona. Co ciekawe nie gdy robię jej minetkę, ale gdy się z nią kocham od przodu i mój członek przy okazji pociera jej łechtaczkę. Niedawno zmoczyła mi łóżko :) Mam nadzieję, że niedługo znów się z nią zobaczę :)

Gość szczoteczka BraUn
więc u Twojej koleżanki może chodzić o wytrysk spowodowany stymulacją punktu G gdy wasz seks jest regularny dopochwowy. Podkładajcie ręczniki chociaż ja wczoraj dwa przemoczyłam ;))

Gość gość
Tak można powiedzieć, siura mi do wyra. Mam zmoczone wyro. Ale to mi nie przeszkadza. Lubię jak się moczy. To urocze.

Gość gość
Oj oj... Poczytajcie sobie nieco na temat anatomii i fizjologii. Keyword : gruczoły okołocewkowe (glandulae paraurethae) . Narządy kobiece rozwijają się z tych samych elementów pierwotnych co męskie tylko rozwój inaczej wygląda i w trochę co innego się przekształcają ale pewne elementy zostaja w organizmie mimo że nie pełnią tych samych ról. I tak łechtaczka to żołądź prącia meskiego, ciała jamiste też są parzyste po obu stronach wejs cia pochwy. I odpowiednikiem choć zanikowym męskiej prostaty są owe gruczoły okołocewkowe też produkujące wydzielinę, która może w czasie orgazmu zostać wypchnięta z dużym ciśnieniem do cewki moczowej podobnie jak nasienie męskie. A gdzie są te gruczoły otóż to słynny punkt G czyli zanikowa pozostałość tkanki prostaty u kobiety. I podobnie jak z wytryskiem raz może być więcej raz mniej raz u jednych jest jest u innych nie ma. Ot i tyle.

Gość gość
Oj chcialbym miec dziewczyne ktora potrafi miec wytrysk. Moglaby mi sie spuszczac na twarz w pozycji 69 np.

Gość szczoteczka BraUn
" A gdzie są te gruczoły otóż to słynny punkt G czyli zanikowa pozostałość tkanki prostaty u kobiety. I podobnie jak z wytryskiem raz może być więcej raz mniej raz u jednych jest jest u innych nie ma. Ot i tyle. " Tak to wiem, że wytrysk kobiecy wynika ze stymulacji punktu G, ale czy przez stymulowanie łechtaczki może dojść również do wytrysku? Z tego co pamiętam z różnych programów itp kobiecy wytrysk ma swoje ujście przez cewkę moczową, nie przez wejście do pochwy.

Gość gość
A czy to ważne skąd on się bierze? Najważniejsze że jest, to musi być strasznie podniecające jak w trakcie seksu czy minetki, kobieta eksploduje soczkami :)

Gość kupa wojewódzka
dziwne, że Dekiel się jeszcze w tej sprawie nie wypowiedział

Gość szczoteczka BraUn
właśnie ważne! nie rozumiesz o czym ja piszę! jeśli kobieta popuszcza po prostu mocz to nie jest to kobiecy wytrysk, tylko nietrzymanie moczu. rozumiem, że niektórym mężczyzną może to wystarczyć do podniecenia bo i kobieta musi być bardzo pobudzona seksualnie ale jednak wytrysk jest czymś innym. osobiście nie sądzę żeby mężczyzna doprowadził mnie do tego samego co moja szczoteczką robiąc mi minetkę.

Gość szczoteczka BraUn
chociaż oczywiście chciałabym takiego kochanka : D

Gość gość
Ludzie nie przy jedzeniu

Gość gość
Ostatnio Tez myślałem że nie ma czegos takiego ale to bylo coś aż jej zazdroscilem orgazmu

Gość gość
uchhh.. moglas darowac sobie autorko te szczegoly ze robisz sobie dobrze szczoteczka. Wystarczylo napisac ze po prostu zabawialas sie ze soba ale po kiego informowac wszem i wokol, ze uzylas szczoteczki aa?? Rece opadaja..

Gość gość
Nie przejmuj się tak. Moja żona jak się zapomni to też popuszcza to nic złego a dla niektórych nawet podniecającego. Ostatnio jak nam się to zdarzyło miałem niesamowity orgazm, ona też. A co na to twój partner?

Gość gość
A co to? :-) inkontynencja?

Gość gość
TO NIE JEST MOCZ! To jest kobiecy wytrysk lub zwyczajne soki. Nie ma możliwości "popuścić" gdyż podczas podniecenia tamta :droga: się zamyka. Jeśli wiąże, się to u Ciebie z niesamowitym doznaniem to możesz sobie pogratulować - jesteś pobłogosławiona lekkością w osiąganiu kobiecego wytrysku :)

Gość tomek jajajajjaja
moja żona tez taki ma jak ją masuję wibratorem po łechtaczce i jak tryska to ja to połykam i to nie jest mocz tylko ma smak normalnej wody

Gość gość
Vii pisała że ma takie "mokre" orgazmy

Gość gość
szczoteczka BrAun... to Ty nie odróżniasz moczu od płynu pochodzącego z wytrysku? Mocz jak to mocz, pachnie moczem :) a ten płyn z wytrysku jest bezbarwny, praktycznie bez zapachu i smaku.

Gość szczoteczka BraUn
słuchaj no ja tego nie widzę ani nie smakuję a świeży mocz nie ma zapachu. takim oblechem nie jestem żeby trzymać ręcznik do rana i go obwąchiwać. troche radzę ruszyć głową zanim sie coś napisze...

Gość gość
tylko czemu ma służyć ten kobiecy wytrysk niby??? chyba nie ma uzasadnienia, nasz męski wytrysk jest jak najbardziej uzasadniony :):)

Gość gość
Masz silne mięśnie PC***przy orgazmie gdy następuje skurczy naciskają mocno strefę G i leci

Gość szczoteczka BraUn
chyba jest w tym trochę prawdy ostatnio doprowadziłam się do "wytrysku" dwukrotnie sprawdzonym sposobem - na szczoteczkę. teraz już przytrzymuję sobie dłonią ręcznik dość blisko bo bywało różnie czasem nie trafiłam a czasem przemókł a na mokrym spać nie lubię :) planowałam też podłożyć jakiś pojemniczek do którego mogłabym trysnąć żeby sprawdzić zabarwienie czy przypadkiem nie jest to żółty szczoszek ale jakoś mi sie zawsze spieszyło :) kto wie, może dzisiaj to sprawdzę jeśli tylko szczoteczka wytrzyma (po dwóch dłuższych sesjach nie była ładowana :(((() :)