Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na co jest to uczulenie córka 3i5 msc

Polecane posty

Gość gość

Moja córka 3,5 miesieczna od urodzenia jest na piersi , od 12 dni dostaje raz dziennie 120 ml mm hipp bio combiotic. (tylko jeden raz) Dzisiaj zobaczyłam że ma zsypaną klatke piersiową i ramiona wysypką czerwone kropki wyczuwalne pod palcami-plus policzki(ale policzki troche) Czy to mozliwe zeby to bylo od mm skoro je juz 12 dni i dopiero teraz wyszło? Czy to raczej u mnie z jedzenia?

Gość gość
raczej ty cos zjadlas? musisz przeanalizowac co jadlas w ostatnich dniach. chyba ze zmienilas proszek do prania?

Gość gość
Moze proszek ? Piorę w loveli i do tej pory nic nie było tylko-ostatnio nie uprasowałam tego body co jej załozyłam. to możliwe ze proszek? Nie jadłam nic aż takiego strasznego...troche keczupu z tostem (tost z serem) jablka, i takie 2 ciastka z makiem (może mak?-nawet nie wiem czy uczula) kanapke z pastą rybną z łososia i makreli(akurat jadłam kilka razy wczesniej i nic nie było). Dodatkowo na mm robi ładną kupe a po piersi tylko zielone:O

Gość gość
piłam kawe zbożową z mlekiem sojowym ale tak pije od 2 miesięcy....i zjadłam serek waniliowy na kawałku bułki-żadko jem nabiał to moze od tego serka? Ale czy jak by to było od serka to od mm nie? Przeciez i to ma krowie mleko i to... wezcie pomóżcie.

Gość gość
ryba uczula!

Gość gość
wedzonego tez nie wolno jesc :)

Gość gość
podstawowy uczulacz to miód, nabiał w tym mleko, orzechy - zastanów się co jadłaś .. u mnie też koło 10 tygodnia wykryli skazę białkową

Gość gość
no to widze ze nie jestem sama. mój ma to samo a ja sie głowie co jest. byłam u dermatologa bo miał łojotokowe zapalenie skóry. Dostał maści wszystko się wyleczyło, Skóra piękna, gładziutka. Ale to było od kosmetyków do kąpieli dla noworodka. Kąpie go teraz w krochmalu. Od kilku dni zaczeło się znów, własnie policzki i dzis zerknelam na brzuszek i znow takie czerwone male krostki. Kurde i juz nie wiem co to jest. z nabialu zjadlam ostatnio ser zółty i pije taki drink jogurtowy. Równiez karmie piersia i na wieczor dostaje mm.

Gość gość
tu autorka, u mnie juz raz cos takiego wystapilo i do tej pory nie doszlam od czego...znikneo samo po kilku dniach-wtedy zrezygnowalam z nabiału ale czy to napewnoo bylo to? Niewiem