Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 26_brunetka

Mam MĘŻA ale nie mam KOLEŻANKI

Polecane posty

Gość 26_brunetka

Cześć Od niedawna jestem mężatką, lecz mam już trochę stażu że swoim najukochańszym facetem. Jednak w życiu czegoś mi brakuje- brakuje mi pogaduchy, kawy, zakupów, plotek, rozmów o wszystkim i niczym ... w "BABSKIM" gronie :) A Wam czasami też takich rzeczy brakuje? Jestem z Poznania, chociaż chętnie popiszę, pogadam z przyszłymi koleżankami z każdych regionów Polski.

Gość gość
mam doslownie tak samo jak Ty:( meza mam wspanialego ale brak mi kolezanek, jakos tak po studiach sie wszyscy rozeszli...

Gość gość
a nie chcesz mieć "kolegi" ?;)

Też neie mam takiej bliskiej koleżanka, te najlepsze wyjecały do innych miast i widzę każdą max dwa razy w roku, mogłabym umówić się na ploty np z koleżankami z uczelni, ale to już nie to samo.

Po studiach chyba wszystko zaczyna się zmieniać. Każdy rozchodzi się w swoją drogę, jedynie pozostaje czasami kontakt raz na pół roku. A skąd jesteś?

Gość gość
woj lubuskie

Gość gość
Cześć, ja co prawda męża jeszcze nie mam, ale mam narzeczonego jestem w ciąży i też nie mam koleżanek :/

Gość gość
autorko, a pracujesz? ja do tego jeszcze pracy znalezc nie mogę:( dobija mnie to siedzenie w domu:(

Woj. lubuskie :) - pochodzę z tego województwa. Narzeczeństwo to już blisko blisko do utraty wolności:) kiedy data ślubu?

" autorko, a pracujesz? ja do tego jeszcze pracy znalezc nie mogęsmutas.gif dobija mnie to siedzenie w domusmutas.gif " Nie pracuję :/ szukam pracy, miałam nadzieję na staż teraz, ale jednak się nie kwalifikuję - starość :]...

Gość żonka8888
autorko - ja jestem z woj lubuskiego, wpis 10:13:33

Gość żonka8888
jaka starość:) masz 26 lat? Młoda jesteś, ja mam 30...

Gość gość
Ślub w przyszłym roku, w tym już nie dałoby rady chociaż rodzina i tak miała pewne uwagi, że dziecko przed ślubem ale to nasze życie

Gość żonka8888
masz dzieci?:)

żonka8888 - no wiesz dla urzędu jestem w wieku w którym nie mam szans na nic - jestem za stara na staż a jednocześnie za młoda... Dziecko przed ślubem to chyba nic strasznego w dzisiejszych czasach. Ja uważam że lepiej wziąć ślub po porodzie- pozytywy: ładniejsza figura, możesz pić na weselu, mam już bobasa swój skarb przy sobie....

Gość gość
a może być kolega

Gość żonka8888
najbardziej dobija to siedzenie w domu, nawet makijażu nie chce się zrobić, ubrać ładnie. Ja przestałam już wierzyć że znajde pracę, chcialabym miec dziecko ale z tym też się narazie nie udaje:(

Gość gość
26 brunetka ja dzis mam 33 ur.nie mam dzieci,mam ukochanego, co mies.wychodze na goraca czekolade i ciacho w rozne miejsca, jestem ze wschodniego Poznania. :-)

żonka8888- no czasami tak się ułoży, też mi ostatnio ciężko, ale trzeba sobie jakoś radzić Ja jakoś nie potrafię sama z siebie iść na kawę i siedzieć samotnie... Czasami swojego wyciągam na kawę :)

Ja także nie mam koleżanki, ale wspaniałego męża i dzieciaki. Chętnie popiszę. Brunetka mozesz iść na staż. Ja jestem starsza od Ciebie a byłam już na trzech stażach. Jeśli jesteś osobą długo bezrobotną to nawet po 25 roku życia mozesz iść na staż, ale do max 6 miesięcy.

Tylko problem ze stażem jest taki, że teraz organizują do 25roku i po 40roku. Później dostają osoby bez wykształcenia i doświadczenia - a jakieś ma no i długo nie jestem na bezrobociu. Chciałam iść na staż do urzędu, ale się nie łapię wiekowo... Może się wyjaśni w lutym czy coś mam szanse.

Mnie się udało dostać na staż do Urzędu, jednak byłam tylko na stażu, zerowe szanse na zatrudnienie niestety, a szkoda, bo bardzo mi się podobało.

Gość gość
Ja pisalam powyzej ze jestem z Poznania ale brunetka widocznie nie zainteresowana znajomoscia ze mna :(

Odpisałam powyżej : "Ja jakoś nie potrafię sama z siebie iść na kawę i siedzieć samotnie... Czasami swojego wyciągam na kawę usmiech.gif"

Gość Elcia28
Hej ja jestem z woj. opolskiego i mam taki sam problem z jakaś kolwiek kolezanka z dawnych lat nie moge sie dogadac spotkac bo maja juz dzieci i tylko dla nich zyja masakra a gdzie swoje zycie podziały chętnie pogadam

Elcia28 rozumiem Cię... Dzieci bardzo zmieniają, chociaż dla mnie to dziwne- nie mam dzieci, ale sądzę, że mając dziecko da się pogodzić dużo spraw. Zawsze można spotkać się z dzieckiem, albo zostawić go z mężem. Znam jedną parę co się zmieniła strasznie jak pojawiło się dziecko, ile problemów mi robili jak planowałam wesele. Mieli pretensje o wszytko: nie wiedzieli czy będą (rezerwacja- koszty), później nie wiedzieli czy będą spać (znowu koszty) i jeszcze pretensje o to że domek mają dzielić z inną parą a oni chcą spać w hotelu... Koniec w końców się skończyło, że zapłaciliśmy za nich za cały pobyt, za nocleg, poprawiny i wesele - a oni w dzień ślubu : sorry ale już jadą bo mała się zmęczyła przed kościołem i pretensje że nikt nie patrzył na ich dziecko....