Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ładnym ludziom chętniej się pomaga i traktuje lepiej

Polecane posty

Gość gość

Zauważyłam to nawet w internecie. Ładni dostają więcej rad odnośnie dbania o swoją urodę, więcej komplementów i ludzie jak zobaczą nawet w dyskusjach facebookowych że ktoś jest brzydszy to potrafią tego użyć jako chamskiego argumentu. Ładni mają święty spokój. W realu traktuje się ich lepiej, czasami nawet jak bóstwa, jest się dla nich milszym. Nieraz byłam świadkiem, jak kasjerka potraktowała nieurodziwą dziewczynę, jak g***o, nawet na dzień dobry i do widzenia jej nie odpowiedziała, a następna w kasie była taka ładna dziewucha i w stosunku do niej zachowywała się jak cham. Sama jestem taka pośrednia, więc nikt się mną nie zachwyca specjalnie, ale też nie mam aż tak źle jak niektórzy... W każdym razie, kultura piękna jest widoczna na każdym kroku.

Gość gość
W stosunku do dziewczyny tej ładnej zachowywała się właśnie przymilnie i dobrze, jak księżniczkę ją traktowała, chyba kawy mi trzeba :-)

Gość gość
paszczaki powinno się gazować

Gość gość
No tak, potwierdzasz tą teorię. P.S Ciebie również, bo straszysz ...

Gość gość
wiem, widzę to po sobie. kiedyś nie byłam ładną dziewczyną bo nie dbałam za bardzo o sobie w sensie zero makijażu , troche nadwagi itd i ludzie odnosili się o wiele gorzej do mnie niż teraz :) teraz się częściej uśmiechają, zagadują , są milsi poprostu

Gość gość
juz nie mowiac o wzroście powodzenia oczywiscie... tak do 16 roku życia moje powodzenie było małe, a teraz od kilku lat nie było takiej imprezy żeby mnie ktos nie podrywał, a zwykle podrywa kilku nie jeden, kiedyś to mogłam o tym pomarzyć

Gość cicicicicicicicicici
zgadzam się u nas w firmie jest dziewczyna baaardzo łądna, mogłaby być miss, super figura i buzia jak z obrazka, nie ma nikogo, komu by się nie podobałą - naprawdę ponadprzecietna. Niestety niezbyt mądra. Ale nie jest to typ dziuni, raczej taka nieśmiała, miła, ciapkowata. No i wszyscy jej pomagają, doradzają, awansowała dość wysoko - a inni na takie stanowisko musza się mocno napracować. Gdyby szary pracownik coś odpierdzielił, miałby kłopot, jej się wybacza. Dziewczyna jest miła i dobra, więc nie ma powodów by jej nie lubić, ale faktem jest to, że mało sprytna i traktowana lepiej.

Gość gość
a ja tam sie nie zupełnie zgodze, tzn generalnie może traktuje się i lepiej, ale tu w Polsce jest wielu chamskich ludzi niestety i to obojetnie od urody drugiej osoby. a i kobiety potrafia być nie zbyt miłe z zawiści

Gość gość
A ja znam jedna dziewczynę ,śliczną naprawdę, którą po tym jak miała więcksze powodzenie na jakiejś imprezie jedna gruka dziewczyn postanowiła zniszczyć to znaczy gnębiły ją ,obmawiały, czepiały sie jej....

Gość gość
To się nie liczy. Wiadomo że lask isą zazdrosne. Mówię ogólnie, traktowanie nawet przez obcych etc.

Gość monique88888888
hmm dla mnie ludzie są generalnie mili,no może w małymi wyjatkami...

Gość monique88888888
ale ja sama faktycznie odczuwam jakiś rodzaj niechęci do brzydkich osob ... sama nie wiem dlaczego, np ostatnio w mc donaldzie przysiadła sie blisko mnie taka bardzo brzydka dziewczyna i drażnila mnie jakoś

Gość takasobiebaba
błąd-UŚMIECHNIĘTYMI ZADOWOLONYM z życia jest łatweiej,ładnym niekoniecznie.

Gość gość
Coś w tym zdecydowanie jest .

Gość gość
Coś w tym jest,ale bardziej zauważalne jest to ze strony mężczyzn.Natomiast inne kobiety,te 'ładniejsze" traktują wrogo i to obojętnie czy znają czy nie.