Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość domi2

dziwne zmiany w organiźmie ciąża czy hormony

Polecane posty

Gość domi2

witam wszystkie panie:)na samym początku chcę zaznaczyć że moje pytanie nie brzmi:czy jestem w ciąży. .około 2 tygodni temu poczułam dziwny ból w pochwie i potem zobaczyłam że mam trochę krwi następnie zaczęły mnie boleć piersi choć zawsze bolą tydzień przed okresem okres będe miała 26 stycznia, nudności bóle głowy okropne wzdęcia niechęć do bananów(mogłam je jeść codziennie) ból w dolnej części kręgosłupa i ból jajnika.nie miałam też śluzu płodnego na szyjce również miałam biały śluz ale bardzo mało od dzisiaj dopiero czuje mokro ale też jest ten biały śluz w małych ilościach . to są zmiany które zauważyłam przez prawie 2 tygodnie i nie wiem co myśleć czy to nic takiego czy test mógłby już coś wykryć gdyby to była ciąża??

Gość gość
nie sądzisz, że źle wybrałaś forum?

Gość domi2
dlaczego??

Gość domi2
nie wiem czy na dobre forum wpadłam ale myśle że moze tu też ktoś mógłby podpowiedzieć coś

Gość zuzanka1993mhm
Mialamtakie same objewy plus wymioty raz:-) a teraz mam 3mies synka:-)

Gość gostek111
myśle że możesz być w ciąży test da ci odpowiedź:)

Gość domi2
no ale co z tym śluzem bo ja do prawie nie mam teraz czuje mokro ... nie wiem nie myślałam że to ciąża po prostu kiedyś tak poczułam i teraz o tym myślę.czy mogę zrobić test czy lepiej poczekać do okresu?

Gość domi2
ja kilka razy miałam tak dużo śliny w buzi że nie wiedziałam co z nią zrobić ale nie wiem czy to ma coś do tego:)nie będe w sumie każdych dziwnych objawów dodawała do ciąży:)

Gość zuzanka1993mhm
Ja bym zaczekala z testem conajmniej do 20stycznia

Gość domi2
no to tak zrobię choć nie mogę wytrzymać...

Gość zuzanka1993mhm
Ja bym poczekala do 20 stycznia i pamietaj najjasniejsza kreseczka swiadczy o ciazy u mnie trzeba bylo sie dobrze wpaczyc

Gość dyskretnie
niektóre testy mają czujność już od 6 dnia ale nie wiem czy są wiarygodne

Gość zuzanka1993mhm
Wiem ja tez niemoglam czekalismy z mezem na cudowna kreseczke a zapytam to pkanowana by byla ciaza czy nie

Gość domi2
a miałaś dużo śluzu czytałam że kobiety w ciąży mają dużo białego śluzu

Gość domi2
planowaliśmy dziecko ale dopiero za kilka miesięcy mój mężczyzna pracuje za granicą na razie a potem przyjedzie na stałe i wtedy mieliśmy się starać. ale nawet jeśli byłaby to ciąza to oboje sie na pewno ucieszymy:)

Gość TerminNaSierpien
Ja myślę, że jeszcze byłoby za wcześnie na takie objawy. Poza tym ból pochwy, krwawienie- to raczej ma się nijak do ciąży. Nudności zazwyczaj pojawiają się nie wcześniej niż w 5-6 tc. Ból kręgosłupa to już w ogóle sporo później :) Czasem jest tak, że łatwo sobie wmówić rożnego rodzaju objawy i potem samoistnie pojawia sie ich więcej ;)

Gość zuzanka1993mhm
Ja robial 3 testy na pierwszym ledwo co bylo trzeba bylo sie wpaczyc a drugi test bardziej widoczna i 3 juz taki sam kolor mialy oby dwie pobieglam do lekarza piw ze to nadrzerka nie ciaza bylam znow zalamana stwierdzilam ze pojde do innego lekarza i mam synka a tamten gosc chcial mi usunac nadzerke a to byla ciaza dobrze ze nie poszlam w wyznaczanym terminie na wypalanie nadzerki ktorej niemam i nigdy niemialam

Gość katjuszka53521
Z tego co piszesz o terminie miesiączki można wywnioskować, ze mogłabyś być w 3 tygodniu ciąży (licząc jak ginekolog), czyli dosyć "świeżo" po zapłodnieniu. Raczej rzadko się zdarza, żeby kobieta miała tak wczesniej jakiekolwiek objawy, a co dopiero tak dużo...

Gość domi2
ja sobie nic nie wmawiam nie czekam na to ciążę ponieważ mamy planować ale to za parę miesięcy więc spokojnie. pytam bo zaobserwowałam dziwne zmiany których wcześniej nie zauważyłam. z tym krwawieniem to to może myła taka plamka na bieliźnie:)

Gość gość
czemu zakładacie tak durne tematy ? masz do wyboru test strumieniowy lub z krwi zamiast zgadywać

Gość gość
kto pyta nie blądzi przecież ...dajcie spokój komuś się nie podoba niech nie wchodzi i po sprawie

Gość domi2
faktycznie dużo jest takich tematów czy podobnych ale jak człowiek się spyta ,wymieni zdania to lepiej się czuje

Gość gość
a nie wpadłaś na to że u każdej kobiety symptomy ciąży mogą być inne ? na cholerę ci dywagacje o jakiś domniemanych lub nieobiektywnych symptomach ciąży ? jak ktoś sobie wkreca ciążę to czuje wszelkie możliwe cuda łącznie z ******* płodu dwa dni po domniemanym zapłodnieniu gdy kiedykolwiek miałam wątpliwości kupowałam test a nie wymyślałam cuda wianki

Gość domi2
ja sobie nie wkręcam nic to mówiłam na samym początku . droga koleżanko nie musisz mówić takim tonem szanujmy się dlaczego tyle w tobie agresji , rozumiem że są takie tematy sama to przyznałam nie musisz na mnie się wyżywać.