Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co mam zrobić zostawic ja

ZNALAZŁAM SUCZKĘ W WORKU W LESIE i mam małe dziecko nie wiem czy to dobry pomysł

Polecane posty

Gość gość
Dodam jeszcze ze pieska podrzucili mi w listopadzie a w grudniu mialam zaplanowany zakup wymarzonego rasowego.ale nie zaluje tak mialo byc i mój pies nie jest piekny z wyglądu bo to kundel miszanka owczarka z jamnikiem hehe jest piekny pod wieloma inny względami.

Gość gość
o kurcze owczarek z jamnikiem :D? serio jestem ciekawa jak wygląda takie połączenie. Nie chciałabyś wstawić jakiejś fotki psiaka :)?

Gość Joannaaaa
Jak czytam ten wpis i komenatrze po nim to mi słabo....fajnie, że uratowałaś szczeniaczka. Jednak szczeniak to nie pufa. Robi kupy, sika, szczeka i generalnie - żyje. Skoro nie jesteś na to przygotowana (ojej zrobił kupę na dywan FUJ, to może jednak go nie chcę...), to zrób mu fotki i postaraj się znaleźć dobry i ODPOWIEDZIALNY dom. I jeszcze bezczelnie piszesz, że najwyżej zamieszka w budzie. Fakt - polska WIOCHA i brak wyobraźni bije na kilometr. Twoje dziecko też sra - może je wsadzisz do budy albo zamieszka w szopie?

Gość gość
Joannaaaa - jesteś bezczelna i w dodatku głupia. Jak można przyrównywać czlowieka do zwierzęcia? hierarchia ci się chyba pomieszała. Kiedyś jakoś wszystkie psy mieszkały w budach na łańcuchu i chałupy pilnowały a koty łaziły po podwórku i przychodziły tylko na mleko, prawa nie miały przekroczyć progu domu. Jakoś gatunek przetrwał, nie? Teraz dopiero nastały takie czasy, ze sie chucha i dmucha na zwierzęta, trzyma w domach i traktuje się je prawie jak dzieci. Co by mu się niby miała stać, jakby w budzie zamieszkał? ja jestem za takim trzymaniem psów. Poza tym autorka chce zrobić coś dobrego a tutaj niektórzy napadają bo sie nie cacka z tym psem jak z dzieckiem.

Gość gość
Kobieto naprawdę jesteś przewrażliwiona! Nie wiesz ile nawet kosztuje wizyta u weterynarza? Jeśli miałaś tak dużo psów jak sądzisz to z pewnością o nie nie dbałaś. Bachor musi myć łapy ale niczym się nie zarazi od tego pieska. Chyba temu psu było by lepiej gdzie indziej bo ty nie umiesz się nim zająć. Z resztą jak dziecko nie jest nauczone, że g****a się nie bierze do ręki to twoja wina. Błagam wypytujesz o takie rzeczy, że naprawdę. Ktoś powiedział, że pies zarazi się czymś od twojego dziecka. Jeśli chcesz psiaka trzymać na podwórku na wsi to lepiej żeby ktoś inny się nim zaopiekował bo ty się do tego nie nadajesz. Szkoda gadać o tym temacie bo widać, że ty głowy do zwierząt nie masz. Oddaj psiaka w dobre ręce bo dziecko będzie brało odchody do ręki a ty będziesz latała i krzyczała ze ścierką: Córeczko nie bierz kupki do rączki bo coś ci się stanie. A i jeszcze jedno jeśli dziecko będzie brało kupę do ręki to może pojawić się wysypka a i niech dziecko nie zrobi mu krzywdy bo jak je ugryzie to będziesz dopiero miała.

Gość gośćshe
jesteś głupią psiarą na dziecko piszesz "bachor" a na pchlrza śmierdziela piszesz piesek całkiem cię babo poyeb ło chętnie bym ci dołaowała aż byś się suko girami nakryła ! pies dlaciebie prioryttem jest ? idz w cholerę psiaro jedna pewnie śpisz z psem dogadza ci i stąd taka obrona !!!!!

Gość gość
psy oddać do Chin na mięso w Polsce nalezy je wyłapać i za darmo dać chińczkom przynajmniej cos z tych pasożytów ktoś będzie miał. Jestem za kasowaniem wszystkich psów !!!