Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amazonka20

pomozcie plamienia brzuch jak balon tabletki ciąża

Polecane posty

Gość amazonka20

witam! Wciąż sie boje ze mogę byc w ciazy... w lipcu odstawilam tabletki anty okresy nieregularne przedostatni byl 14 pazdziernika przed tym plamienia , na kolejny czekałam prawie 3 msc 20 listopada miałam wizyte u lekarza usg - lekarz stwierdził policystyczne jajniki a moje endometrium niecale 6mm w 45 dniu cyklu... spora ilosc plynu w zatoce douglasa. Lekarz przepisal mi tabletki anty i kazał czekać do okresu cały czas czułam brzuch wzdety jakies ruchy to straszne uczucie moj brzuch wyglada jak balon dosłownie jak 6 msc ciazy;/ 27 grudnia test ciazowy negatywny... 30 grudnia okres i rozpoczęcie antykoncepcji hormonalnej ponownie.... do dnia dzisiejszego okres sie nie skonczyl ! czyli od tego 30 caly czas plamie ... brzuch wielki i do tego doszlo dziwne uczucie w podbzuszu takie gniecenie i uczucie wypełnionego podbrzusza piersi bolą...;/ juz nie wiem co mam myśleć.

Gość gość
idz do lekarza - może nie do swojego ale innego. coś jest zdecydowanie nie tak :/

Gość amazonka20
chyba wlasnie niestety znow bede musiala sie przejsc ;/ ...

Gość mama78j
moze zaburzenia hormonalne. Jakie tabletki bierzesz?

Gość amazonka20
Microgygon 21...

Gość hhhhhhhhh
ciaza

Gość amazonka20
ale ostatni stosunek miałam 30 listopada, test wykonany 27 grudnia chyba juz by pokazał ciaze.....

Gość amazonka20
robiłam dziS TeSt beta wynik 2,0 mlu/ml czyli ciazy brak. ale taki ciezki brzuch mam;/ jak balon.... czy to mozliwe ze mimo tego wyniku jestem w ciazy?