Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

O JA CIE ALE MASAKRA NAKRYLAM KOLEZANKE nie wiem jak spojrze jej w oczy

Polecane posty

Gość gość

nie wracam dzis z pracy do dom2u:( masakra moja wsppollokatorka ma juz 32 lata a sie onanizowala w lozku i myslala ze ja juz wyszlam i nie widze..ona chyba widziala ze ja widze...masakra w dodatku ma faceta ///nie wiem co myslec... normalnie sie onanizowala ....az wstyd mi pisac i to nie prowokacja.

Gość gość
jejku i co takiego?

Gość gość
siedze w robocie i mam stresa mysle co powiem jak wroce do mieszkania.. uwierzcie mi ,ze jestem w szoku.;laska juz stara a nie glupia malolata i sie onanizuje jak dojrzewajaca dziewczynka wygladalo to paskudnie poprostu////

Gość gość
Nie mozesz po prostu tego olac i udac ze tego nie bylo? Poza tym co, mieszkacie razem czy jak?

Gość gość
mieszkamy razem bo ona nie jest z wawy tez ale tu jest praca wiec wynajmujemy jej facet czesto przyjezdza do niej i to robia ale jak widac ma potrzeby wieksze

Gość gość
mowie wam jakie to bylo obrzydliwe...ona naga i palcem sie onanizowala a do tego oczy zamkniete itd....wstyd mam do tej pory ze to widzialam

Gość gość
Oj tam,ludzka rzecz.

Gość gość
powiedz ze to grzech i bedzie musiała isc do spowiedzi

Gość gość
Czy dzisiaj gimbusiarnia ma wolne w szkole?

Gość gość
Mam na mysli czy mieszkacie w jednym pokoju. Nie wiem co w tym obrzydliwego. Brzydko wyglada nago? Czy Kosciol tego zabrania? Tez nie chcialabym nikogo nakryc w intymnej sytuacji, ale to dosc normalne rzeczy. Jestes dziewica bez popedu, ze tak przezywasz albo obrzydza Cie nagosc?

Gość gość
Pół roku albo ciut mniej to samo pisałaś-daj spokój.

Gość Ale durna
Trzeba było jej pomoc,nie od dzis wiadomo ze nikt lepiej nie zrobi palcowki kobiecie jak druga kobieta,przynajmniej teraz miałabys o czym pisac a nie durnie ze laska strzelala sobie z palca i co ty biedna masz teraz zrobic.

Gość Ale durna
I jeszcze jedno,kobiety sie nie onanizuja tylko MASTURBUJA,ile masz lat gimbusie,12???

Gość Blok
No rzeczywiście niepojete,i jeszcze ma 32 lata!Ty sie lecz bo to z toba cos nie tak,dla Twojej wiadomości,ja mam 38 i codziennie sie masturbuje na rozne sposoby,do tego jeszcze seks ze swoim facetem.