Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pierwsza miesiączka po poronieniu

Polecane posty

Gość gość

Cześć dziewczyny, dzisiaj pierwszy raz dostałam miesiączkę po poronieniu czekałam na nią prawie 7 tygodni. Z jednej strony ciesze się bo martwiłam się czy wszystko jest ok ( miałam zabieg łyżeczkowania ) a z drugiej strasznie mi smutno bo myśle o moim nienarodzonym dziecku, dziś pewnie czułabym już jego ruchy..... Okres jest bardzo intensywny, wszystko mnie boli jak wy to przechodziłyście?

Gość gość
mój pierwszy okres po poronieniu i łyżeczkowaniu też był bardzo obfity i dołowienie co godzinę musiałam zmieniać podpaskę. Dla mnie jego pojawienie nie powodowało smutku bo czekałam na niego, dla mnie to był taki powrót do normalności i pierwszy krok do rozpoczęcia starań o bobasa po raz drugi. Zabieg miałam 25 lipca a okres dostałam 7 września 2011. W marcu 2012 zobaczyłam II kreseczki na teście a dziś moja córeczka kończy 14 miesięcy. Trzymaj się dzielnie i powodzenia :)

Gość gość
U mnie nie było żadnych problemów był dokładnie taki sam jak zwykle. Potem jeszcze jeden i w 3 cyklu już zaciążyłam. Będzie dobrze.

Gość gość
Był mniej bolesny niż zwykle. Krew była zaś rzadsza i mniej śluzu. Poza tym skrócił mi się cykl - z 30 do 27 dni. Zaszłam w ciążę po 3 miesiącach, synek jest już na świecie :)