Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

KTO SIE ZNA NA MODZIE JAKI KOLOR DZINSOW DO CZARNEGO PLASZCZA KOCHANE

Polecane posty

Gość gość

czarny elegancki plaszcz i czarne kozaki jaki kolor dzinsow pasuje bo podobno granatowy nie bardzo i czy tylko rurki pasuja czy moga byc rozszerzane nogawki u spodni

Gość romulus i remus
dziergam sweterki na zime 🖐️

Gość gość
Ja bym ubrala jasne dzinsy nie takie fest ale takie stonowane

Gość gość
Do czarnego płaszcza i czarnych butów pasują wszelkie kolory jeansu, jeśli chodzi o spodnie. Zdecydowanie rurki, rozszerzane po pierwsze nie są już modne, a po drugie nie wyglądają ładnie. Bez urazy oczywiście. Zresztą równie dobrze mogłabyś założyć spódniczkę przecież. I napisz jak długi jest płaszcz i jaki mniej więcej ma model, to też jest ważne.

Gość gość
czarne ( ale nie takie sprane tylko zdecydowanie), kolorowe. Np dośc jasny brąz,Granatowe i niebieskie dzinsy do czarnego plaszcza rzeczywiscie nie wygladaja zbyt elegancko, kiepsko sie zestawiają Rozszerne tez sa modne, bo rurki na pokazach sie koncza, zalezy jaki kroj i jaki fason plaszcza, raczej do krotkiego zobacz w internecie, jakie zestawienia sa modne Plusem tych szerszych jest to ze moga wygladac faktycznie bardziej elgancko ( material ew kant) niz rurki.

Gość gość
"Granatowe i niebieskie dzinsy do czarnego plaszcza rzeczywiscie nie wygladaja zbyt elegancko, kiepsko sie zestawiają" Widziałam dzisiaj kobietę, która właśnie miała ładny płaszcz, bardzo podobny do jednego z ZARY. Do tego czarne, skórzane rurki oraz czarne wysokie kozaki. Wszystko wyglądało ładnie, estetycznie i elegancko. Zresztą ja sama często ubieram właśnie jeansowe rurki i jest dobrze, więc nie opowiadaj głupot.