Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dragonette

Dieta 600_700 kalorii

Polecane posty

Wiem, że zaraz posypią się na mnie gromy, ale zakładam takowy temat dla zainteresowanych taką dietą. Celem jest dzielenie się przepisami i menu, rozmowy na tematy ów diety, a także na zwykłe codzienne sprawy. kilka słów o mnie. Mam 25 lat, 159 cm wzrostu i 58 kilogramów. Moim celem jest 49 kilo. Zapraszam do wspólnego odchudzania :D

Gość Moona678
Zjem dzisiaj: kostka chudego twarogu- 180 kal jabłko tarte z marchewką- 120 kal zupa ogórkowa- 120 kal 2 wafle ryżowe z szynką i pomidorem- 160 Do tego dwie kawy z mlekiem 2 procent, bez cukru, czyli jakieś 50 kalorii :D Podsumowując 630 kalorii :D

Gość gość
baby to sa glupie./. ile masz do zruzcenia? takie diety to dobre na gora tydzien, zawalisz metabolizm, skora zrobi sie jak flak, dojda inne problemy ze zdrowiem.. no ale powodzenia, nastepnym twoim tematem bedzie ' pomocy! skutki odchudzania' :P

Wiem, że to nie jest mądra dieta, ale mi zależy na efektach, nie cackaniu się ze sobą. Tak więc wybrałam taki, a nie inny rodzaj diety i mam zamiar w nim wytrwać. Poczuję się źle? To dodam 100- 200 kalorii i będzie okej. Co do skóry... balsam i ruszanie się powinno pomóc. Zresztą ja mam do zrzucenia jakieś 9 kilo, nie 39, a co za tym idzie chyba skóra nie będzie jakimś mega problemem :D

Gość gość
uwierz ze balsami nic ci nie pomoze.. i jeszcze masz zamair cwiczyc przy tylu kaloriach? no sorki ale glupie to, nie da sie inaczej powiedziec :)

Celowo napisałam ******* nie ćwiczenia. Chodziło mi o spacery, no i w pracy mam sporo ruszania się. Tak jak mówiłam, jak tylko źle się poczuję to dodam sobie trochę kalorii. Ja pierwszy raz na tak ubogą dietę przechodzę, więc nie wiem jak się organizm zachowa. Poza tym... każdy jest inny :D

czemu mi słowo ru-sza- nie wygwiadkowało? nie o taki rodzaj ruchu mi chyba chodziło :P

czemu mi słowo ru-sza- nie wygwiadkowało? nie o taki rodzaj ruchu mi chyba chodziło :P

Gość 48monika
Hej. Ja tez mam do zrzucenia kilkanaście kilogramków. Dokładnie chcę się pozbyć 18- stu. Mam już dietę i ćwiczenia, które sobie sama skomponowałam. Do tego sporo biegam co dnia i jest nieźle. Ale zastanawiam się nad wsparciem. Mam na myśli te kapsułki odchudzające - http://wsad.it/gosc/slimette . Koleżanka je brała kilkanaście miesięcy temu i udało jej się sporo zrzucić. Może mnie też się uda.