Gość gość Napisano Maj 25, 2017 jest wiele powodów dla których warto skorzystać z oferty diety pudełkowej. Sprawdźcie jak wybrać odpowiedniego dostawcę i nie dać nabić się w balona: http://mlodzinadorobku.pl/dieta-pudelkowa-dlaczego-warto/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Anna Orzel Napisano Wrzesień 26, 2017 Polecam freshdiete z Lublina byłam z mężem natej diecie przez trzy miesiące ja schudłam 9 kg a mój małżonek 12 kg . Posiłki są urozmaicone, zdrowe,ładnie przygotowane. Dostawa do domu pełny profesjonalizm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 5, 2017 Nie polecam Superdiety chociaż jest najtańsza na tynku lubelskim bardzo podstawowe produkty warzywa głównie mrożone nawet w sezonie , po kilku tygodniach ma się dość. Obecnie zamawiam catering w firmie Przepis i tę mogę polecić z czystym sumieniem . Dania przepyszne urozmaicone pięknie podane . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 29, 2018 Fresh dieta - dostawa na czas, sałatki i obiady dosyć smaczne, śniadania mocno średnie (często jaglanka z mandarynka albo podobna papka.. ) podwieczorki koktajle chyba z gotowych proszkow proteinowych lub zupa krem (zdecydowanie lepsze), kolacje to zazwyczaj chlebek z pasta do smarowania, jedne lepsze inner troche gorsze. Na minus fakt, ze zamowilam diete z eliminacja brokula, a dostalam w diecie ten skladnik.. zupe krem z brokuła i warzywa do obiadu z brokulem i raz salatke też z brokulem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Wielki medycyn Napisano Lipiec 2, 2018 jedna wielka autoreklama. Chcecie - kupujcie. Chciałem schudnąć. Co zrobiłem? Pierwsze to spojrzałem na piramidę zdrowego żywienia i aktywności fizyczne i zacząłem to stosować, zwiększyłem w diecie ilość warzyw, wyeliminowałem cukier, dodałem więcej kaszy, i więcej ruchu i ćwiczeń. Piję więcej wody. Nie potrzebowałem dietetyka, cateringów i cudownych diet. Jedno hasło sobie zapamiętajcie: "Jeśli nie zmienisz swoich nawyków nie będzie można Ci pomóc" Hipokrates Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aneczka009 Napisano Wrzesień 24, 2018 Ja korzystam od jakiegoś czasu z diety od https://TastyEat.pl Dostaje diete o ktorej tylko chce rano, korzystam z 1500 kcal. Bardzo pysznie i nie ma problemow z wprowadzaniem zmian w dostawie w trakcie trwania diety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 26, 2018 Ze swojej strony mogę polecić https://tastyeat.pl bardzo poszli mi na reke z dostawa tastyeat jest ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 26, 2018 Ja polecam Maczfit - https://www.maczfit.pl/lublin/. Przepyszne jedzenie, dzięki któremu schudłam już 5 kg :) A na tym nie koniec :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 29, 2018 korzystalam z wielu diet w lublinie, teraz wybralam https://tastyeat.pl troche sie balam bo byla to nowa firma ale jak najbardziej zasluguje na uwage, smaczne i zdrowe posilki, super! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marcelina Napisano Październik 5, 2019 Jeżeli chodzi o catering w Lublinie, to koniecznie musicie spróbować Catering od Zielonego Talerzyka (https://zielonytalerzyk.com/catering-lublin) i Catering od Restauracji Wojewódzkiej (https://wojewodzka.pl) Jak dla mnie niebo w gębie! Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Annkana Napisano Październik 6, 2019 Zdecydowanie WygodnaDieta - bardzo polecam, posiłki smaczne, urozmaicane, można nauczyć się zdrowego odżywiania i pilnować tego w jakich godzinach się jada, co jest bardzo zdrowym rozwiązaniem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Olo Napisano Październik 8, 2019 Polecam wygodnadieta, razem z żoną zamawiamy, fajna sprawa, mamy więcej czasu dla siebie a potrawy są ładnie zapakowane i ładnie wyglądają i są dobre. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość OlgaOlgaOlga Napisano Październik 10, 2019 Też zamawiam wygodną i dla mnie to mega rozwiązanie, jadam zdrowo, pilnuję godzin zjadania posiłków, no i unikam większych zakupów i gotowania a to duzy plus. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość DomiNika Napisano Październik 21, 2019 A jaką opcję diety wybrać tak jak ktoś piewrszy raz będzie zamawiał ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 22, 2019 Dnia 21.10.2019 o 07:37, Gość DomiNika napisał: A jaką opcję diety wybrać tak jak ktoś piewrszy raz będzie zamawiał ? co się będziesz zastanawiać, jest podany na ich stronie numer do dietetyka to Ci dobierze dietę, konsultacja dietetyczna za darmoszkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość DomiNika Napisano Październik 22, 2019 Wow. Tak jest u nich? Super opcja. Ja się cały czas nad dieta wegańską zastanawiam, chyba mają też taką opcję diety u siebie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Asiaa Napisano Październik 24, 2019 moje serce skradla wygodnadieta, maja spoko ceny jak na Lublin, duzo opcji do wyboru i smaczne posilki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Wioolkka Napisano Październik 25, 2019 A czy Wygodna Dieta ma różne opcje diet? I jak jest z dostawami? w jakich godzinach można się spodziewać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 25, 2019 58 minut temu, Gość Wioolkka napisał: A czy Wygodna Dieta ma różne opcje diet? I jak jest z dostawami? w jakich godzinach można się spodziewać? zadzwoń i o dowóz sie dowiesz, a opcji diet jest bardzo duzo, ja korzystam z wegetariańskiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ewelka Napisano Listopad 4, 2019 rozniwez polecam wygodnadieta, sztosik catering, super jedzenie i bardzo mila obsluga :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aurelka Napisano Grudzień 21, 2019 ja zamawiam WygodnąDietę, polecam! jestem wprawdzie z Krakowa, ale sprawdź czy nie masz jej czasem u siebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 27, 2019 wygodna dieta jest bardzo atrakcyjna cenowo, a przy tym mega świeże i super w smaku posiłki serwują Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lidkaa Napisano Styczeń 6, 2020 Ja zamawiam wygodnaDiete i jestem bardzo zadowolona . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 28, 2020 Ja się zdecydowałam, trzeba brać byka za rogi, przede mna 10kg do zrucenia, od nowego tygodnia wlatuje polecana przez was wygodna dieta, trzymajcie kciuki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość -Anonim- Napisano Luty 4, 2020 jeśli chodzi o Lublin to bardzo polecam wygodnadieta, sprawdzony catering! dobre jedzonko, na czas, i przede wszystkim jedzonko ma smak a nie jak jedzenie szpitalne! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość -Anonim- Napisano Luty 4, 2020 jeśli chodzi o Lublin to bardzo polecam wygodnadieta, sprawdzony catering! dobre jedzonko, na czas, i przede wszystkim jedzonko ma smak a nie jak jedzenie szpitalne! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mineblue 0 Napisano Maj 30, 2020 ja rowniez jak kolezanka wyzej od wygodnadieta - sa przepyszni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pat986 0 Napisano Czerwiec 5, 2020 Drożdże Yarrowia Lapolityca mają wkroczayć na rynek. Ciekawe czy wejdą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musia 0 Napisano Grudzień 27, 2022 Ja od dwóch miesięcy jestem na cateringu dietetycznym bo często nie mam kiedy ugotować i wiekszość dnia spędzam w biurze wybrałam Wygodną Dietę i jestem bardzo zadowolona z obsługi i jakości dań. Warto jeszcze zaznaczyć czego nie napisaliście, że dania powinny być przewożone samochodem chłodnią żeby zachowac łańcuch chłodniczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JanKowal1 0 Napisano Lipiec 31, 2023 Od wielu miesięcy korzystam z usług cateringu dietetycznego i jestem bardzo zadowolony z takiego rozwiązania. Jeżeli zastanawiacie się nad wyborem cateringu dietetycznego, to polecam Wam sprawdzić ofertę na stronie https://bodychief.pl/dieta-pudelkowa/czarnkow . Co Wy o niej sądzicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach