Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Natalinaaa7

Dwoje dzieci jak to jest

Polecane posty

Gość Natalinaaa7

Witam, jestem mamą już dwuletniej córeczki, na luty mam termin drugiego porodu, chciałam zapytać czy faktycznie drógi poród jest szybszy czy to tylko takie gadanie, i jak idzie wam opieka nad dwójką pociech z taką różnića wieku właśńie.

Gość gość
przejebane , mamusia szybko sobie drugie zrobiła ,biedne dziecko .już dwuletnie aż .

Gość gość
Między moimi dziecmi tez jest róznica dwóch lat,i nie wiem o co ci chodzi że sobie zrobiła dziecko po aż dwóch latach,.Ty najpierw zrób sobie jedno i wtedy wtrącaj te swoje trzy gr do dyskucji ...

Gość gość
Między moimi dziecmi tez jest róznica dwóch lat,i nie wiem o co ci chodzi że sobie zrobiła dziecko po aż dwóch latach,.Ty najpierw zrób sobie jedno i wtedy wtrącaj te swoje trzy gr do dyskucji ...

Gość gość
U nas różnica wynosi 2,5 rou i jest mega fajnie. jestem mniej zmęczona niż z jednym dzieciem. Mała ma juz 9 miesiecy. Co do porodu pierwszy trwal 12h, drugi 10 h, takze hmm...

Gość gość