Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój kolega ma problemy z psychiką

Polecane posty

Gość gość

Dowiedziałam się dzisiaj trochę rzeczy o nim Rodzina jego matki to miejsce awantur, bijatyk, itp. Rodzina jego ojca, to miejsce gdzie każdy miał innego ojca. Poza tym on sam żył wiecznie z awanturującymi się rodzicami, dochodziło między nimi do bijatyk na jego oczach. Poza tym chłopak był prześladowany przez całą podstawówkę i gimnazjum, potem również w technikum. Oprócz tego chłopak miał 3 prace, w jednej pracy krążyły plotki na jego temat że jest gejem, że jest przytrzymany, dogadywano mu. Poza tym z tego co wiem ten chłopak jak był 5letnim dzieckiem został zgwałcony przez znajomego jakiś rodziców. I przyjrzałam się jego zachowaniu, jest jakieś dziwne albo stara się gadać o głupotach, albo się nie odzywa, albo unika ludzi, albo żartuje ale naprawdę widzę jak się czasem denerwuje. I tutaj mam pytanie bo jego rodzice wypominali mu że on się urodził, że życie zmarnowane, praca utracona czy przyjaźń, koleżeństwo lub związek z taką osobą może być ryzykiem. Czy taka osoba może być niebezpieczna dla otoczenia?

Gość gość
wiekszym zagrozeniem dla otoczeniasa takie mendy jak ty. po kiego grzyba opisujesz tu czyjes zycie? nie chcialabym zeby takie byle co jak ty pisalo o moim prywatnym zyciu na forum. Za co ty sie masz kobieto. skad wiesz ze nie pochodzisz z gorszej patologi i jestes np adoptowana. z reszta zycie mnie nauczylo, ze nie ma ani jednej normalnej rodziny, w kazdej jest jakas patologia . rowniez w twojej. tak wiec nie oceniaj.

Gość gość
wiekszym zagrozeniem dla otoczeniasa takie mendy jak ty. po kiego grzyba opisujesz tu czyjes zycie? nie chcialabym zeby takie byle co jak ty pisalo o moim prywatnym zyciu na forum. Za co ty sie masz kobieto. skad wiesz ze nie pochodzisz z gorszej patologi i jestes np adoptowana. z reszta zycie mnie nauczylo, ze nie ma ani jednej normalnej rodziny, w kazdej jest jakas patologia . rowniez w twojej. tak wiec nie oceniaj.

Gość gość
w porządnych rodzinach bywa despotyzm albo matka jest nadopiekuńcza jest wiele błędów wychowawczych które mogą skrzywić psychikę dziecka

Gość gość

Gość gość
w porządnych rodzinach bywa despotyzm albo matka jest nadopiekuńcza jest wiele błędów wychowawczych które mogą skrzywić psychikę dziecka

Gość gość
od kiedy to adopcja dziecka jest patologią? :O piszesz słusznie, ale przykład nie trafiony na maxa.

Gość gość
od kiedy to adopcja dziecka jest patologią? :O piszesz słusznie, ale przykład nie trafiony na maxa.

Gość gość

Gość gość
na dodaek autorka nie umie czytac ze zrozumieniem :o

Gość gość
Osobiście byłam w takiej sytuacji, że nic mi sie nie chciało, było mi smutno, ciągle chciało mi się spać, brzuch mnie bolał ,głowa, nie dobrze mi sie robiło, słabiło mnie od czasu do czasu, traciłam równowage. Przypadkowo trafiłam na stronę http://energiaduchowa.pl i zamówiłam oczyszczenie aury. Z dnia na dzień moja sytuacja zaczęła się poprawiac. Odzyskałam radość życia i w końcu mam lepsze samopoczucie.