Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tomasz Terlikowski

Polecane posty

Gość gość

Ten człowiek to agent nad agentami.Poglądy poglądami,ale jak można się tak wydurniać.

Gość gość
Terlik jest spoko, chociaż troche zbyt nawiedzony w niektórych tematach

Gość gość
Przede wszystkim ma prawo do własnych poglądów i wierzeń ALE ! To jak się zachowuje, wykłóca , ta jego mina , oczy pełne pasji mają niewiele wspólnego z miłością bliźniego :-( nie jest to dla mnie osoba do dialogu a raczej do monologu tak jak Cejrowski.

Gość gość
To człowiek, który nie poddaje się tym wszystkim nowym modom, ma swoje przekonania i umie ich bronić. Chciałabym mieć go w swojej rodzinie.

Gość gość
Można mieć swoje poglądy. Ale nie można uznawać ich za TYLKO I WYŁĄCZNIE słuszne. To prostacki bufon

Gość gość
Dlaczego uważasz, że on uznaje tylko swoje poglądy za słuszne. Wg mnie jest tolerancyjny także dla innych, nie jest jakimś fanatykiem a wyróżnia się tym, że w dyskusji nie da się wytrącić z równowagi. Jest łagodnym człowiekiem o dobrotliwym wyglądzie, taki misiu przytulak.

Gość gość
to chyba nie widziałaś jak się kłócił w niejednym programie:D łagodny miś hehe

Gość gość
Jak to się mówi, każdy widzi to co chce widzieć. Ja wyłapuję z jego zachowań łagodność a Ty niekoniecznie. Tak jest ze wszystkim, spoglądasz w ciemność , widzisz ciemność [ jak powiedział znany filozof] :)

Jak widzę jego ryj to mi ziemniaki z piwnicy s********ją!!! Nie trawię tego gościa,zacofany patałach.Nie jest fanatykiem? No k***a bardzo zabawne ;)Taki sam idiota jak i Górski.

Gość gość
to nie zawsze jest tak że się widzi tylko to co chce...są programy w których obiektywnie ten facet "szalał" i dostrzegłby to każdy normalny człowiek a nie nawiedzony radykał jak on

Gość gość
Gośc robi najlepsza robote ateistom, bo to, co robi i mowi to kompromitacja dla ludzi koscioła.

Gość gość
Co dla jednych jest szaleństwem, dla innych może być dyskusją z bardzo emocjonalnym nasileniem :). Trudno żeby tematy w jakich się udziela traktować jak rozmowy o pogodzie.

Gość gość
dialog - logika rozkładu