Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

okres w ciąży

Polecane posty

Gość gość

od jakiegoś czasu podejrzewam ze jestem w ciąży, kochałam sie z moim chłopakiem 4 razy w dni płodne (raz w dzień owulacji).. miałam typowe objawy ciąży: wzmożony apetyt, ból piersi, jasna linia od pepka.. dziś niestety dostalam okres, zrobiłam test QUIXX lecz wyszedł negatywny.. Słyszałam jednak ze ten test jest niezbyt wiarygodny.. Nie wiem już co myśleć :(

Gość gość
Masz okres a test negatywny -gdzie doszukujesz się ciąży?

Gość gość
no jak to gdzie - przecież miała jasną linię od pępka i wzmożony apetyt zanim jeszcze teoretycznie nastąpiła implantacja :D

Gość gość
A ja nie miałam żadnej linii... Mam synka 7miesięcznego. Coś ze mną nie tak?

Gość gość
dodam jeszcze ze wokół sutkow zrobiło mi sie strasznie duże gruczołów a moje sutki są jakby mokre..

Gość gość
chyba sobie wmówiłaś tą ciążę, normalnie miesiączkujesz, test negatywny, czego Ty chcesz?

Gość gość
" A ja nie miałam żadnej linii... Mam synka 7miesięcznego. Coś ze mną nie tak? " Twoja ciąża jest nieważna, chyba musisz oddać dziecko do adopcji, bo ciąża bez linii się nie liczy :P

Gość gość
a gdzie ja napisałam ze ta linia musi być? po prostu słyszałam ze występuje u kobiet w ciąży.. Dodam jeszcze ze mój okres jest inny niż zawsze.. Jest go mało.

Gość gość
idiotko a wiesz od czego i kiedy może pojawić się ta linia? idz się umyj porządnie, to twoja zniknie

Gość gość
weź już sobie nie wmawiaj :D ja jestem w 7 mc ciąży i dopiero robi mi się ta "linia". chyba jesteś w urojnej ciąży jak już. okres masz, test negatywny, no proszę...

Gość gość
to może nie słuchaj głupot, ciemna (a nie jasna) kreska pojawia się w ciąży tak około 6 miesiąca :P

Gość gość
a test nie był robiony odrazu z rana tylko kolo 11 jak już zdążyłam wypić kubek kawy.. wiec może mógł wyjść negat

Gość gość
nie mieszajcie dziewczynie w głowie, skoro ma kreskę i wzmożony apetyt to na pewno jest w ciąży, okres to może wcale nie okres, tylko jakieś plamienie, które może się zdarzyć na początku ciąży, a testy też się mogą mylić, zwłaszcza zrobione o 11 po kubku kawy, autorko gratuluję - zostaniesz mamusią, myślałaś już o wyborze imienia?

Gość gość
15.01.14 - hahaha padłam :D :D :D :D :) myślę, że niedługo możesz poczuć ruchy :)

Gość gość
Jeśli dziewczynka to na pewno Julia:) .. test powtórzę pojutrze z samego rana :-) mam nadzieję ze jestem na pewno :-)

Gość gość
krwawienie jest jakieś brązowe.. nie wiem czemu krytykujecie i wyśmiewacie? dla mnie to poważny temat :(

Gość gość28
Proponuję iść do lekarza. On na pewno rozwieje wszystkie wątpliwości. I proszę również opowiedzieć mu o tych wspomnianych powyżej objawach, szczególnie o bialej linii. Koszt wizyty u lekarza - ok. 120 zł Koszt zakupu testu ciążowego - ok 12 zł Widok zamierającego w bezruchu lekarza słuchającego o białej linii i brodawakach z których wypływa coś dziwnego (może już pokarm?) - BEZCENNY

Gość gość
nie biała tylko jasno brązowa ;)

Gość gość
autorka napisała o jasnej linii, a tak a propos to ta linia fachowo się nazywa "linea nigra" w tłumaczeniu dosłownym czarna linia, i w praktyce jest ona ciemniejsza niż reszta skóry na brzuchu, linea nigra nie wystepuje w pierwszych tygodniach, dniach ciąży, no bez przesady

Gość gość
to nie są pierwsze dni :/