Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

traktuje mnie jak powietrze

Polecane posty

Gość gość

mój chłopak traktuje mnie jak powietrze. wógle nie reaguje jak coś do niego mówię jest tylko przynieś i podaj, do domu przyprowadził swoją chrześnice która jest bardzo nie znośna faworyzuje ją a naszego syna również olewa mały chce się z nim bawić a on nigdy nie ma czasu. jest tylko komputer TV i jego chrześnica a jeszcze jak coś źle powiem na jego chrześnicę to od razu jest krzyk, a mała cwaniara już robi tak że bije naszego syna i krzyczy że to mały bije ją a gdzie nasz syn ma 2 lata a ona ma 7 lat. już nie wie co mam robić. sprowadził ją do domu i od tej pory przestał mi pomagać. normalnie nie wytrzymuje już, najbardziej dobija mnie wychodzenie z domu bez słowa unika rozmów zemną a jak coś mówię to nawet nie reaguje

Gość gość
odplac mu pieknym za nadobne, na co czekasz?

Gość gość
nie odzywałam się do niego ostatni tydzień i to wogle nie pomogło

Gość gość
i to jeszcze pogorszyło. zaczął mojemu dziecku wmawiać że go nie kocham że ja zrobię mu krzywdę jak będzie zemną mały sam. teraz zastanawiam się nad przeprowadzką. nawet w tej chwili siedzi i bawi się ze swoją chrześnicą a nasze dziecko odpycha i nie pozwala mu się z nimi bawić

Gość gość
Co to znaczy "sprowadził"? Do waszego WSPÓLNEGO mieszkania? Bez uzgodnienia? A ta mała nie ma rodziców i domu? To może mu zaproponuj, żeby się wyprowadził do chrześnicy, jak tak bez niej żyć nie może

Gość gość
Mam podobną sytuację i mój chłopak też unikał jakich kolwiek rozmów więc nie oczekiwałam że porozmawia ze mna tylko wykrzyczałam mu w twarz co o tym sądze i poskutkowało. Teraz to tylko od czasu do czasu ponawiam gadke.

Gość gość
tak sprowadził ją bez uzgodnienia zemną. jej rodzice są osobno każdy ma innego partnera teraz. chodź wczoraj był jej tata u nas i chciał ją zabrać ale ona nigdzie nie jedzie bo chce zostać z wujkiem

Gość gość
patrzcie! jak to się dziewczyny pozwalają poniżać i zeszmacać gachom, byle tylko wszyscy myśleli, że ona nie jest sama i że jest w "w związku"!!!

Gość gość
on się do niej nie wprowadzi a co jest w tym wszystkim najlepsze to to że mój chłopak wyjeżdza za granice w niedzielę i zostanę ja z nią

Gość gość
weź dziecko spakuj sie i s********j od niego jak najdalej

Gość gość
czyli szuka nianki do dziecka a nie kobiety do zwiazku ;)

Gość gość
ja się tylko tak zachowuję bo go kocham i chce te rodzinę utrzymać razem

Gość gość
zanim ona się pojawiła w naszym domu było wszystko dobrze. chodź teraz tak jest jakbym mu była tylko do sprzątania potrzebna do podawania i pilnowania małej

Gość gość
normalna reakcja,znudziłas się i zostałas sprowadzona do roili jak jest przypisana kazdej z was,nie panikuj możesz mieć jedynie pretensje do rodziców że nie urodziłaś się chłopakiem

Gość gość
może i masz rację

Gość gość
tylko nie rozumiem jak po 3 latach można tak z dnia na dzień się zmienić

Gość gość
może na pewno,następny też nie będzie lepszy,jak jeszcze cieszysz się z dziecka to jako tako,jak traktujesz je jako zło konieczne,to masz przeyebane i to poniekąd na własne życzenie

Gość gość
niby dlaczego na własne życzenie

Gość gość
człowiek z reguły się nie zmienia,zmieniaja się okolicznośc***** prostu twój gach doszedłw do wniosku mniej lub bardziej świadomie,ze nie trzeba juz nosić maski i mozna być sobą

Gość gość
zdecydowałas się na dziecko to masz co chciałas

Gość gość
gość ja się tylko tak zachowuję bo go kocham i chce te rodzinę utrzymać razem xxx idiotka!

Gość gość
gość zdecydowałas się na dziecko to masz co chciałas v zapomniałeś dopisać "zdecydowałaś się na dziecko z idiotą to masz"

Gość gość
a skąd wiesz że zapomniałeś a nie zapomniałaś?