Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Absolutna utrata kontroli

Polecane posty

Gość gość

Sex na neidziele Niektore kobiety sadza, ze nie moga osiagnac orgazmu. Ale w tym wszystkim, to jest tylko sprawa treningu. :-)

Gość gość
co wy z tym nieosiaganiem orgazmu :) a może bierzecie sie za małolaty które nie znają na tyle własnego organizmu że nie sa w stanie nad tym zapanować :P Trening ? być może wiele dopomoże :D

Gość gość
Jak można nie umieć doprowadzić się do orgazmu !!

Gość przy cycuu
nie rozumiem :D piszą faceci a oni nia mają rozeznania , myśla swoimi kategoriami,o damski ograzm musi postarać sie sama kobieta, meżczzyna jest od pewnej konkretnej czynności

Gość gość
No prozę Cię tak bym Cie wymasował wypieścił wylizał i tak skupił sie na Twojej łechtaczce tak mh równo lizał delikatnie i róznie tak zeby zobaczyc jak Ci jest i do przodu mniam. doszła byś :* Paluszki w c*pce itd

Gość gość
spadaj malolacie

Gość gość
jasne, plany przyszłoc cały zestaw wrazeń zaufanie p********ie i na końcu wasz nie udany orgazm, spadam masz racje, głupia jesteś

Gość gość
gość Jak można nie umieć doprowadzić się do orgazmu !! Ciekawa teoria :-) chyba faceta?

Gość gość
bo nie umiecie...ja jestem walniety na punkcie C**ki kocham i nikt tak jej nie dopieści jak ja. Wiem to juz nie jedna zwariowała przezemnie z rozkoszy hehe mokre c**ki