Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prośba o interpretację snu

Polecane posty

Gość gość

Miałem dzisiaj taki sen: fruwały nade mną trzy jastrzębie. W pewnym momencie do jednego z nich podleciał mały ptaszek, jastrząb złapał go dziobem, jednak za chwilę wypuścił. Ptaszek był ranny, więc zaczął spadać na zimię, spadał jednak tak dziwnie, że trafił akrutarat w moją wyciągniętą rękę, tak że udało mi się złapać go tuż nad ziemią. Wtedy jastrząb, który go zranił, wylądował obok mnie, a zaraz potem wylądowały dwa pozostałe jastrzębie. Pamiętam, że były one dużo większe niż w rzeczywistości, miały wielkość dużego psa i sięgały dziobami do moich rąk. Po chwili podeszły do mnie i usiłowały wyrwać mi z rąk tego rannego ptaszka. Zacząłem je kopać, żeby je odgonić, aż w końcu chyba udało mi się obronić, jednak dokładnie nie pamiętam już zakończenia. Co może oznaczać taki sen?

Gość gość
nie ma tu dzisiaj żadnej wróżki, halo...

Gość gość
moze ktos potrzebuje Twojej pomocy bo jest w ciezkiej sytuacji, a nie chce o tym powiedziec

Gość grzybobójczyni
wygogluj-sennik jastrzębie .i po kłopocie.

Gość dreamreader
Twoj sen symbolizuje wewnetrzna walke miedzy dzieckiem, ktore jest w tobie a mezczyzna. Meskosc, doroslosc jawi sie jako silna, potezna i jakos pozadana, ale tez grozna. Boisz sie, ze utracisz swoja niewinnosc. taka walka moze byc obecna w mezczyznie niezeleznie od jego wieku.

Gość gość
sila moc*****oznanie możliwe że jakiś człowiek potrzbuje twojej pomocy nie wiem czy kobieta czy facet mozliwe ze tej osobie ofiarujesz pomoc

Gość gość
a co oznacza sen o tęczy dokladnie snilo mi się ze dwie tęcze se ze soba splatają .Był to lekki i przyjemny sen.wie ktos??

Gość dreamreader
sen o teczach mowi o twojej zdolnosci do prawdziwej milosci. Umiesz kochac i umiesz przyjmowac milosc.

Gość gość
Nie wiem dlaczego, ale najbardziej z tego snu zapamiętałem, jak kopię te jastrzębie. Zdawałem sobie we śnie sprawę, że gdyby te trzy jastrzębie rzuciły się na mnie, to by mnie rozniosły na strzępy, ale one tylko tak się jakby kurczyłu z bólu po każdym kopnięciu i ani nie atakowały, anie nie odchodziły dalej. Dziwne. Miałem też dzisiaj drugi sen, ale ten był raczej makabryczny. Śnili mi się głodujący ludzie na ulicy jakiegoś dużego miasta (tzn. z dużymi budynkami i wiedziałem we śnie, że ono jest duże). Byli strasznie wychudzeni, leżeli na ulicy, na bruku, w jakiejś zabytkowej części miasta bez ruchu ulicznego. Minąłem tych ludzi, a zaraz potem na tej samej ulicy leżały kawałki ludzi, tzn. poodrywane nogi i ręce, i jeszcze jakieś inne kawałki. Wszyscy byli czarnoskórzy. makabra.

Gość gość
Ten sen o tęczach to może być jakiś "coming out" podświadomości :))

Gość gość
dwie przecinajace sie tecze jakby dwa przecinające sie światy i chyba przebaczenie