Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smaotnaaa21

21 lat i wciąż samotna

Polecane posty

Gość smaotnaaa21

Witajcie, mam 21 lat i jeszcze nigdy nie miałam chłopaka. Wszystkim hejterom od razu mówię ze nie jestem brzydka. Na miss też się nie nadaję, ale to może nawet lepiej. Mam wielu znajomych, przyjaciół, nie jestem wybitną samotniczką, a mimo to nigdy jeszcze nie spotkałam na swojej drodze kogoś, komu bym się spodobała, kto zwróciłby na mnie uwagę. Ostatnio bardzo zaczęło mi to doskwierać. Przygnębiająca samotność. Beznadziejne uczucie pustki. I najgorsze jest to ze nie wiem jak ją wypełnić. Przez to, ze nie mam faceta, na każdego chłopaka, który ma choć trochę urody i mózgu, patrzę jak na potencjalnego partnera i staram się mu przypodobać. Takie zachowanie utrudnia mi nawiązywanie nowych znajomości, bo przy każdym chłopaku, który mi się podoba, jestem strasznie spięta i zachowuję się bardzo nienaturalnie, co wywołuje efekt zupełnie odwrotny od zamierzonego. Mam już naprawdę dość takiego stanu rzeczy.

Gość gość
A właściwie dlaczego się tak spinasz?

Gość smaotnaaa21
Bo jak już napisałam, bardzo zależy mi na tym by kogoś poznać, by z kimś być. Dokucza mi bycie samotną. Więc spięcie to jest odruchem na sama myśl ze mogłabym jakoś zainteresować chłopaka z którym gadam, a który bardzo mi się podoba.

Gość gość
Chcesz kogoś poznać - spinasz się - niweczysz swoje szanse. To jakieś błędne koło! Nie lepiej trochę wyluzować? Jak nie ten, to będzie inny! Czy to już facetów nie ma na tym świecie?

Gość samotny_samotnik
czesc ja też szukam tej jedynej skąd jesteś ?

Gość gość
Chętnie bym poznał taką dziewczynę :)

Gość samotnaaa21
Jestem świadoma tego, że to błędne koło i powinnam wyluzować, ale nie potrafię :/

Gość samotnaaa21
Dziękuję za zainteresowanie panowie, ale chyba jednak wolałabym poznać kogoś na żywo

Gość gośća
To powiedz może co byś chciała. Albo czego od nas oczekujesz, Chcesz porozmawiać, porozkminiać? Może napisz co robisz w życiu - uczysz się, pracujesz? Z tymi naszymi drugimi połówkami tak właśnie jest, gdzieś są, ale nie wiadomo gdzie. :)

Gość samotny_samotnik
szkoda. pa

Gość gość
Jak widzisz, wszyscy tu chcą C***omóc praktycznie. :-D Nikt nie chce dyskutować, wszyscy chcą działać. :-D A wiesz, dlaczego?

Gość samotnaaa21
No nie mam pojęcia dlaczego

Gość gość
Weź sprawy w swoje ręce i sama poderwij jakiegoś przystojniaka. I może będzie coś z tego wyjątkowego.

Gość samotnaaa21
Gośća --> sama nie wiem czego oczekuję, może po prostu potrzebowałam się wyżalić bez ryzyka wysmiania prosto w twarz

Gość samotnaaa21
Tylko jak ja miałabym to zrobić? Jedyne co mogę to być miła i się uśmiechać, to facet ma inicjatywę i niestety tego zwyczaju raczej nie przeskocze

Gość gość
Masz 21 lat i dlatego jest tylu "pomocników". :-D Jak widzisz, pewnymi atutami jednak dysponujesz. :-D Ale chyba jesteś nieco nieśmiała. Wysyłasz chociaż jakieś zachęcające sygnały? :-)

Gość samotnaaa21
Czy wysyłam sygnały? Staram się, nie wiem na ile są one czytelne. Jak sam zauważyłeś jestem dość nieśmiała. Nawet bardzo... No cóż, podoba mi się jeden facet z roku, ale jedyne co mogę zrobić to czasem zagadać i się uśmiechnąć, nie jesteśmy aż tak bliskimi znajomymi żeby zrobić coś więcej, zaprosić go gdzieś, czy cokolwiek innego

Gość gość
I jak on reaguje na to zagadywanie?

Gość gość
samotnaaa21 Tylko jak ja miałabym to zrobić? Jedyne co mogę to być miła i się uśmiechać, to facet ma inicjatywę i niestety tego zwyczaju raczej nie przeskocze x To czekaj sobie i nie marudź głupia piczko

Gość samotnaaa21
Pozytywnie, bardzo miło nam się rozmawia. Ale tak dni miło rozmawia mu się z innymi dziewczynami. wygląda na bardzo towarzyskiego faceta, więc to że lubi że mną gadać absolutnie nic nie znaczy

Gość gość
niestety widac ze jestes pusta osoba z brakiem zainteresowan nie masz co robic wiec szukasz faceta, myslisz ze on zmieni twoje zycie moze najpierw badz szczesliwa sama ze soba, a nie ze w kazdym facecie widzisz potencjalnego partnera

Gość samotnaaa21
Jak możesz komuś mówić że jest pusty, nie znając tej osoby. To jest żałosne

Gość gość
ja mam 26l i tez nigdy chlopaka nie mialam, nie umiem rozmawiac z facetami, nie mam nawet kolegow, tylko kolezanki, brzydka specjalnie tez nie jestem, ale wydaje mi sie, ze sama stwarzam bariere, przez ktora nie chca przejsc faceci i mnie poznac, bo wola proste rozwiazania

Gość gościuprawdecipowie
też jestem tego zdania kolejny nudny temat o smętach jakiejś dziewuchy dajcie spokój widać, że pusta i nudzi jej się to pisze po cholere piszesz skoro i tak to nic nie zmieni ?

Gość gość
To jakiś bawidamek chyba jest. :-( Lepiej poszukaj normalnego. I nieśmiałego. Ja Ty. :-)

Gość samotnaaa21
Jeśli faceci wolą proste rozwiązania, co czasem równoznaczne jest z byciem pusty barbie, to już chyba wolę być sama

Gość gość
i poza tym uwazam, ze jestem nudna, a takie dziewczyny faceci odrzucaja w pierwszej kolejnosci, wiec moje szanse zawsze spadaja do zera nawet jak sie ktoremus spodobam to poznajac mnie troche od razu rezygnuje

Gość samotnaaa21
To nie jest bawidamek, po prostu ma dobry kontakt z ludźmi, równie dobrze dogaduje się z innymi ludźmi

Gość gość
Hm, ale nie możesz na przykład temu koledze zaproponować gdzieś wyjścia na piwo albo do kina? Czemu wy tak dziewczyny zawsze czekacie biernie jak krowy na łące, korona wam z głów pospada? Umrzecie od tego, że coś zaproponujecie? Jęczeć to każdy potrafi.

Gość gość
gościuprawdec**owie - lepiej pogodzic sie z samotnoscia i nie wychodzic do ludzi?