Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jaka spacerówka dla rocznego dziecka

Polecane posty

Gość gość

Drogie mamy, mam roczne dziecko i wczoraj zepsuła nam się spacerówka Roan. Muszę jak najszybciej kupić nowy wózek. Możecie polecić mi spacerówkę do 800zł która da redę na śniegu, i będzie ważyła nie więcej niż 8-9 kg?(Starsza osoba będzie go sprowadzała z pierwszego piętra).Szukałam w necie i spodobałą mi się chicco multiway evo ale mam wątpliwości co do kół. http://www.sklep-tosia.pl/chicco-multiway-evo_p2342# Napiszcie proszę, z jakich wózków byłyście/jesteście zadowolone.

Gość gość
Ja mialam dla corki, byla ok, nie mialam powodu, zeby narzekac, ale teraz dla synka mam maclarena xlr I jestem bardzo zadowolona, jest lepszy od chicco, choc chicco tez byl ok

Gość gość
Podobna do roana (chociaż ładniejsza) jest spacerówka Ballerina (babyactive). (wóżek z gondolą i spacerówką). 4 duże pompowane koła, regulowana rączka, metalowy kosz, szelki, rozkładane oparcie do spania itp. W każdym razie na śnieg, wertepy itp,. idealny wózek.

Gość innnerllla
my z mężem postawiliśmy na spacerówkę Ritmo firmy euro-cart z aluminiową konstrukcją i regulacją podnóżka

Gość gość
My za to z euro cart mamy Runnera na takich fajnych wiekszych piankowych kołach, bo mnie w spacerówkach właśnie najbardziej przerażają te małe plastikowe kółeczka, których nie chciałam, za to te piankowe spełniają moje wymagania.

Gość gość
My mamy espiro metro leciutka i daje rade po śniegu a nie wygląda:)kosztuje ok 500zl

Gość gość
Polecam Easygo Nitro. Wygodny wózeczek. U nas się sprawdził, a sprowadzałam go sama z 3 piętra :)

Gość gość
Tylko maclarena

Gość gość
Ja jestem zadowolona ze swojego lekkiego wózeczka easygo quantum. Dobrze nam służy :)

quinny mają jedne z najlżejszych wózków, waży on chyba z 5 kg, więc nie ma problemu z wnoszeniem go, dodatkowo te wózki maja pasek na ramie dzieki któremu po złożeniu wózka mozesz sobie go zarzucić na ramię i mieć ręce wolne a przez to ze wazy tak mało nie bedzie to jakis wielki ciężar dla ramion :)