Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość Marcin

Dlaczego żona mnie nie kręci

Polecane posty

Gość gość
umów się ze mną...

Gość gość
ludzie, co za chamstwo przez was przemawia! jestem kobietą ale pojąć nie mogę niektórych wypowiedzi... seks to jedna z istotniejszych rzeczy w związku, gdy ktoś ma notoryczną odmowę lub seks z łaski pod kołderką, to raczej szczęśliwy nie będzie... patrzeć w oczka to dobre dla nastolatków, brak dobrego seksu zniszczył już niejeden związek! Autorze, a może ona ma jakieś kompleksy, nie czuje się piękna, pożądana? Stąd może ten seks pod kołdrą? Może w codziennych sytuacjach dawaj jej odczuć, że jest kobietą? Jak to się mówi - gra wstępna zaczyna się od rana.

Gość ignalina
zona Cie nie kreci bo nie robi nic w tym kierunku. Moze napisz do niej list, w ktorym zapytasz czy pamieta kiedy zainicjowala sex, czy pamieta kiedy zaczela od sexu oralnego. Potem dodaj ze sex to bardzo wazny element zwiazku i ona doprowasza go do ,,smierci naturalnej,, Napisz jaki sie czujesz, niemeski i niepociagajacy dla niej przez to co robi. Zapytaj tez czego oczekuje od Ciebie, moze sa jakies sprawy , o ktorych nie mowi. Poza tym moze miec duzy spadek energii jesli jest jej ciagle zimno, radze wyslij ja do homeopaty, jak jej wszytko poustawiaja to i libido wroci. a tak od razu to zrob herbatke z brandy lub grzane wino, moze podziala :)