Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewelina EA

Mieliście tak że erotyczną atmorferę można było kroić nożem a seksu nie było

Polecane posty

Gość gość
to je dobre i przy barze cię nadział na bolca wbrew twej woli?

Gość kupa wojewódzka
jedziesz z tym koksem...

Zaczęła się płytka i ponura rozmowa na temat tego, kim zamierzamy zostać w przyszłości, czy mam chłopaka (jako że świat już wirował jak gatki Macierewicza, to powiedziałam głupio, że nie), co myślę na temat jakiejś debilnej stronki internetowej, którą stworzył, blablabla. Od słowa do słowa, w pewnym momencie urwał mi się film (jednak nie na dłużej, niż na kilkanaście minut, bo nadal było przed północą) i nagle miałam przed sobą jakieś żurawinowe paskudztwo i gęsią rękę na kolanie...

Gość gość
beznadzieja trzymał c***altza w tzipie a ty nawet nie wiedziałaś o tym :-o

Zaczęło się robić naprawdę drobiowo. Czuć było jak gęsi kuper przebiera na wysokim krześle, oczy gęsi robiły się coraz bardziej czarne (pewnie wciągnął wcześniej kreskę), dziób zaś powiększał się groteskowo w wilczym uśmiechu. Robiło się coraz bardziej osobliwie, a ja dostrzegłam paczkę papierosów wystających z kieszeni gęsich dżinsów. Było mi już wszystko jedno. Zrobiłam się zdesperowana... Zaczerpnęłam tchu i podczas gdy w oczach gęsi mignęła drapieżna nadzieja, ja wypaliłam: - Wiedziałeś, że w Brisbane świetnie zmienią c**płeć? I uciekłam do słaniających się koleżanek przy karaoke, z których jedna musiała się pozbyć zawartości żołądka na zewnątrz (na szczęście, zachowawszy resztki rozumu, uraczyła kosz treścią zmaltretowanego worka). Ja zaś wyszłam z klubu z pokaźną paczką szlugów. :)

Gość gość
co to znaczy zamawiać screva za screvem? 😴

Gość gość
to znaczy bzykać się na zapleczu z personelem

Gość kermitto
znaczy się dajesz doopy po pijaku, tylko musisz więcej wypić

Miałam darmową paczkę szlugasków. To wcale nie jest słaba historia. To piękna opowieść o rodzącej się miłości. 😠 Screvdriver to sok pomarańczowy z wódką (preferowałabym wódkę z sokiem pomarańczowym, ale jak wiadomo barmani to złodzieje :) ).

rokokowa panna Atmosfera gęsta, mokra i goraca. Byly pieszczoty, pocałunki, sytuacja rozwojowa usmiech.gif i nagle MI sie odwidziało. Stwierdziłam, ze nie chce. I wszystko zatrzymałam. Tak, jakbym nagle w pokoju ze świecami zapaliła neony usmiech.gif Moja glupota, wiem. Spojrzenie gościa mówiło wiecej niz milion slow. Tak, przestraszylam sie g****u. Ale zawsze zadaje sie z facetami na poziomie, wiec mnie tylko znienawidził usmiech.gif * * * Gdzie tu seks? :classic_cool:

Gość gość
bo ona nie połyka i on jej nie chciał w związku z tym

Różnica miedzy odwróceniem sie na poecie spod baru w miejscu pełnym ludzi, a zatrzymanie akcji sam na sam, w sytuacji, gdzie gra wstepna przeradza sie w temat... Jest różnica. Znaczna.

Gość kupa wojewódzka
cienkie te historie Dekla

2014-01-15 20:28:56 [zgłoś do usunięcia] kupa wojewódzka * * * Co nie zmienia faktu, że ty i twój mąż/kochanek/czymkolwiek ten facet w cienkim głosikiem jest, trzymacie się mnie jak kau okrętu. ;) 😘 🖐️ Wiem, że mię kochasz i pragniesz dzikiego zekzu ze mną. 😘 🌻 🖐️

Gość kupa wojewódzka
po pijaku :D

Gość pwmach
Miałam tak zanim jeszcze Go dobrze nie znałam. Wystarczyło pierwszy raz pozwolić na więcej niż zwykle, co w jego głowie oznacza od razu pozwolenie na wszystko, ale wtedy w mojej głowie zaczyna działać coś w stylu rozsądku "nie teraz, nie tutaj, nie jestem pewna, usłyszą nas". Nie sądziłam, że facet jest w stanie fochać się jak baba :D Mówię już jak ktoś wspomniał NIE jak do psa, żeby było jasne że się nie droczę, a on od razu obrażony, usta w podkówkę czy jak to nazwać, odwraca się i "dobra, nie to nie, nie to nie" i ta mina niczym pies któremu jedzenie zabrali czy dziecko z sierocińca, które marzyło o adopcji, ale z niego zrezygnowano, coś w tym stylu :/

Gość gość
Miałam taką sytuacje...było naprawdę mega gorąco..całowaliśmy się..przytulaliśmy...ten jakieś tarło zaczął odstawiać.. stwierdziłam nie mam ochoty,a na cholere mi to..nie jestem pewna itp. odepchnełam go..a on dalej..."no prosze.no proszę.." az zaczełam się śmiać,bo miałam trochę w czubie ,a on tak zaczął żebrać.. "to chociaż mnie dotyknij ręką.." miałam niezłą pompę..i sobie w koncu poszłam :)

Gość gość
ja chcę wrobić właśnie tak kolegę. Narobię mu ochoty i powiem NIE :D już widzę jak mi skomle, nie mogę się doczekać ;)

Gość gość
A co powiecie na to: mega seksi i mokra atmosfera na skutek przytulanek uskutecznianych przez faceta, a facet zmyka !!!! I byl to w pełni dojrzały gosc, nie dziecko z gimu lub student. Miała któras tak ? O co chodzi ?

Gość gość
pozdrawiam rokokowa Enig..