Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Planowanie plci dziecka czy ktos jest zaineteresowany

Polecane posty

Gość gość

ta tematyka?

Gość gość
ja tez

Gość gość
to loteria i nie da się do końca tego zaplanować, sa różne teorie i u tych co się sprawdziło to zachwalają i sa przekonani, ze metody się sprawdzają, a innym nie i to z automatu obala wszystkie mity! gdyby można było zaplanować plec dziecka to wiecie jaki by był to wielki krok na przod w medycynie? nie jeden ginekolog sam twierdzi, ze chcieli mieć snka a jest córka i na odwrót, trzeba przyjać i pokochać dziecko plci jakie bozia da :D

Gość autorkaTematu
tak masz racje, ale jest pewien czlowiek ktory twerdziz e opracowal nowatorska metode planowania plci. Oblukalam jego strone internetowa, kupilam nawet ksiazke, jestem z nim w kontakcie, zrobil dla mnie obliczenia. Powiem wam ze poki co - jestem przekonana, o trafnosci jego metody. On twerdzsi ze poki co na podstawie badan jakie wykonywal nie pomylil sie ani razu....ale nie wiem...nie ma o nim ani slowa w necie, nie ma z kim o nim porozmawiac. on sam twerdzi ze obecnie pomaga opewnej parze z edynburga, zaplanowal dla nich plec dwojki dzieci. ale skad wiadmo czy mowi prawde?? dlatego wlasnie zalozylam ten watek-moze ktos bylby zainteresowany i zechcialby przestudiowac jego strone inetrnetowa podaje link: http://www.kosmogramywezuski.gda.pl/plec.html to co tam opisuje brzmi bardzo przekonywujaco i logicznie, ale jestem ciekawa opinii innych. jego metoda tlumaczylaby tyle zagadek ktorych nie udalo sie rozwiklac medycynie, rowniez fakt ze i aj zaszlam w ciaze na co nie bylo totalie szans wg lekarzy. nie wiem, woallabym w sumie zeby sie okazlao ze jednak nie jest wiarygdny bo wykonal dla mnie obliczenia, ktore nie do konca mi pasuja :( ...ale napiszcie moze co sadzicie sami o tym

Gość autorkaTematu
dodam jeszcze, ze nie mozna mu zarzucic wyciagania kasy ani nic z tych rzeczy. za ksiazke zaplacilam 33 zlote i to byl moj caly dodtychczasowy koszt...wszelkie obliczenia wykonywal za darmo, odpowiadal na wiele zadawanych pzreze mnie pytan ot tak za darmoche...ech...zobaczcie sami i piszcie co myslicie!!

Gość gość
Podobno dobrym sposobem na zwiększenie prawdopodobieństwa urodzenia dziewczynki jest współżycie jakieś 2-3 dni przed owulacją. I fakt faktem u nas się to udało :) A okres przed owulacją wyznaczałam sobie testerem na ślinę. Samej cieżko było mi to okreslic

Gość autorkaTematu
Niestety metoda na owulacje sparwdza sie w 50 procentach :(.... wg tego kolesia dzieje sie tak dlatego, ze jezeli nie ma polazcenia planetaranego miedzy rodzicami na dana plec to chocbys wszyskie metody w jednym czasie zastosowala to i tak poczniesz te plec ktora jest z gory juz zakodowana....siedzialam troche na forach i wiem ja czesto kobiety, ktore stosowaly wlasnie te wszystkie mietody zachodzily w ciaze z dzidziusiem plc**przeciwnej od tej wymarzonej...przykre, ale prawdziwe i wlasnie to ejst kolejny punkt dla tego goscia..

Gość gość
Zakodowana, co ty pleciesz. Chłopiec jest jak jest YX a dziewczynka jak XX, a nie jak saturn jest w konstelacji jednorożca. Co za głupoty i ludzie w to wierzą... mdleję.

Gość gość
ja czekam do owulacji i staram się o synka, mam nadzieję, że wyjdzie :D

Gość autorkaTematu
''Zakodowana, co ty pleciesz. Chłopiec jest jak jest YX a dziewczynka jak XX, a nie jak saturn jest w konstelacji jednorożca. Co za głupoty i ludzie w to wierzą... mdlehe'' to ja mdleje jka czytam takie durne komentarze, prosilam chyba by sie nie wypowiadac pzred zapoznaiem sie z tematem, chcesz sie klocic ze mna ze tarwa nie ejst zielona a nawet jej nie widzialas...deblilizm debilizm debilizm i prostactwo. chcesz dystlyowac to pzredstaw logiczne argumenty za lub przeciw a nie zachowu sie jak 5latek

Gość gość
a ja uważam, że coś w tym może być tak samo jak księżyc ma wpływ na organizm człowieka, tak samo gwiazdy? W każdym bądź razie mam córkę i zaplanowałam chłopca i mam chłopca u nas wszyscy w rodzinie mają parę, więc pewnie nasi mężowie mają i plemniki XX i XY więc w ogóle planowanie miało sens.