Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emilka22222

czy około 1500 kalorii dla dziewczyny o wzroście 160 to dużo czy mało

Polecane posty

Gość emilka22222

bo ja około tyle jem. wystarcza mi to ,ale jestem dość chuda i się zastanawiam czy to nie jest zbyt mało... a i jestem zdrowa, wszystkie badania mam książkowe

Gość emilka22222
oczywiście 1500 kalorii dziennie. przykladowo na śniadanie zjem jedna lub dwie bułki z szynką , masłem, jakimś ogórkiem czy salatą, na obiad np 8 pierogów, na kolacje też kanapki, w między czasie w trakcie dnia jem owoce, słodycze

Gość emilka22222
up

Gość gość
Jeśli nie masz fizycznwej pracy i nie uprawiasz sportu to mniej więcej w sam raz, bo gdzieś tyle wynosi twoje BMR.

Gość emilka22222
nie mam fizycznej pracy, teraz zimą to mało się ruszam

Gość emilka22222
no własnie wyszlo mi troche ponad 1500. bo niektorzy się dziwia ,że jem tylko tyle...ale ja jakoś się dobrze czuje, mam duzo energii tylko troche zbyt szczuła jestem bo waże 47 kg przy 160 ,a to na granicy niedowagi i normalnej wagi wg BMI

Gość gość
napewno nie za mało, nie wiem po co się obżerać , ja też nie jem dużo , nawet mniej niż 1500 kalorii ,a czuje się świetnie. człowiekowi wcale dużo jedzenia nie jest potrzebne , wazne raczej jakie skladniki zawiera, teraz jest nie dobra moda na obżeranie sie i stad tyle otyłych ludzi