Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcejegobardzo

Jak sprawić by znów poświęcał mi uwagę

Polecane posty

Gość chcejegobardzo

Mój problem opiszę w skrócie. Jest taki chłopak i jestem ja, ogólnie to ciągnie nas do siebie i to widać, spotkaliśmy się kilka razy, raz prawie doszło do czegoś więcej niż rozmowa. Niedawno napisał mi, że ma dziewczynę, zignorowałam to, bo już kilka razy tak pisał i okazało się to kłamstwem, przedwczoraj wyznałam mu, że go kocham, bo tak jest a on do mnie, że mówił mi już, że kogoś ma i miałam swoją szansę. Jednak ja widzę, że jego do mnie ciągnie, a ja nie potrafię zapomnieć o nim, bo go kocham. Poradzicie mi, co mogłabym zrobić, jeśli on faktycznie ma tą dziewczynę, żeby spotkał się ze mną? Albo ogólnie jakieś rady, proszę nie róbcie sobie jaj, dla mnie to ważne :(

Gość gość
każdy chlopak przed toba ucieknie bluszczu, jesteś nudna jak flaki z olejem. I nie wyznaje sie pierwsza facetowi milosci, to żalosne. do wyra mu jeszcze wskocz fanatyczko i zrob ołtarzyk w pokoju żebys mogla sie do niego modlic

Gość chcejegobardzo
gościu, wolę być z nim szczera, niż to przed nim ukrywać, przynajmniej wie, że zawsze powiem, co myślę a nie tak, jak niektóre kłamią prosto w oczy. Chyba lepiej, że go kocham tak o, po prostu a nie, że powodem do tego są jakieś pieniądze czy rzeczy materialne, więc nie sap.