Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Robert_Klesh

Chce mieć dziecko bez kobiety

Polecane posty

Gość Robert_Klesh

Witam. Od jakiegoś czasu trapi mnie problem. Nie czuję powołania do posiadania kobiety, żony lub nawet kochanki. Nie bardzo kobiety mnie interesują. Zamiast tego od dłuższego czasu chciałbym posiadać syna. Wiem, że do posiadania dziec***otrzeba kobiety i mężczyzny, ale co jeśli ja zwyczajnie nie chce się wiązać i mieć biologicznego potomka? Nie adoptowanego, nie obcego, a swojego własnego z moimi genami? Zarabiam dużo, jestem po kierunkach ścisłych. Mam pracę zarówno w Polsce jak i za granicą. Gdzie szukać rozwiązania? Są jakieś laboratoria, gdzie mógłbym wybrać odpowiednie geny dla potomka? Może matka-rodzicielka do wynajęcia?

Gość gość
sa kobiety ktore rodza za kase zachodza z toba w ciaze pozniej zrzekają sie prawa do dziecka tylko dziecko trzeba wychowac jest to zmiana o 360 stopni rezygnacja z przyjemnosc**praktycznie ze wszystkiego wkoncy dziecko rodzi sie male i potrzebuje opieki i milosci

Gość Robert_Klesh
Mam pieniądze więc czas też znajde. I jeśli już nie zwrot o 360, a o 180 stopni. 360 to zwrot do punktu wyjścia (a w tym wypadku wejścia). A gdzie szukać takich kobiet które zajdą dla mnie w ciąże? To jest legalne? I czy pozwolą mi wychowywać dziecko jako samotnemu ojcu?

Gość gość
to nowe zycie to co bylo sie nie liczy tylko to co jest wiec 360 stopni bez watpienia.szukaj na necie nie jest to legalne z cala pewnoscia

Jeżeli jesteś ojcem biologicznym i matka zrzeka się praw lub zwyczajnie zostawia Ci dziecko to kto ma Ci zabronić wychowywać własne dziecko? Często jednak jest tak w adopcjach ze wskazaniem, że matka się rozmyśla. W tym przypadku ty będziesz ojcem więc gdyby matka się rozmyśliła i chciała dziecko przy sobie to jakieś prawa będziesz miał do widywania, decydowania itd. ale nikt Ci nie zagwarantuje, że się nie rozmyśli nawet jak taką kobietę do rodzenia znajdziesz. Poza tym nie nadajesz się na ojca duży chłopczyku, bo piszesz o posiadaniu syna.... no cóż baaardzo jesteś zaplanowany i poukładany ale akurat płci zaplanować nie możesz, a jak będzie córka? Oczywiście wynajmowanie surogatek jest nielegalne w Polsce, żadnych tego typu laboratoriów, o których piszesz też nie ma, aaaa!!!, że niby tam wyprodukowaliby Ci dziecko na życzenie: czyli płeć jakiej zażądasz + twoje cechy? DOBRE!! (ciekawe jakie te kierunki ścisłe skończyłeś) niestety tylko nielegalna transakcja wchodzi w grę i może lepiej, że Ci się nie uda :(

Gość Robert_Klesh
Jeśli w Polsce surogatka jest nielegalna to poszukam takiej w Niemczech, Holandii, Szwecji, Chinach... Już napisałem, mam dostęp do pracy i ludzi za granicą. A skąd wiesz, że mi się nie uda? Kto ma pieniądze ten ma władzę i dostęp do odpowiednich środków. Jeśli mam zdobyć syna nielegalnie to niech tak będzie. A co do kierunków ścisłych jakie ukończyłem to były to elektronika w technikum, programowanie i obsługa sieci na politechnice. Zależnie od zlecenia potrafię zarobić 5 tyś. euro w Niemczech za kilka robót biurowych lub magazynach większych firm (programowanie maszyn, instalacja administracji w firmie). Tak więc pieniądze nie grają tu roli.

No super ale za pieniądze sobie syna nie skonstruujesz :) zawsze może się trafić córka :) wtedy ją oddajesz po porodzie lub nakazujesz surogatce aborcję i próbujesz do skutku? :D

Gość gość
A po ci akurat syn? Bo bardzo źle mi sie to kojarzy...niestety. Pedofil gej czy jak to z tobą jest?

Gość gość
a co jeśli urodzi Ci córkę? oddasz do adopcji. Jedyne wyjście w twojej sytuacji to surogatka. W necie jest pełno ich ogłoszeń. Tylko może być tak , że w trakcie ciąży ona pokocha to dziecko i nie będzie Ci chciała go oddać. I nie gadaj surogatce że masz bóg wie ile kasy i jesteś bogaty, bo wtedy będziesz skończony. Będzie Cie szantażować ile tylko będzie mogła.