Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy jesli zrobie test miesiac po stosunku ostatnim to bedzie on wiarygodny

Polecane posty

Gość gość

Ostatni stosunek odbyłam 14 grudnia. Proszę o odpowiedz, to mój pierwszy test w życiu. Ten stosunek był w prezerwatywie i tego dnia brałam ostatnia tabletkę anty i odstawilam. Myślicie ze wynik bedzie negatywny? Oby...

Gość gość
Najważniejszy wynik po 9 miesiącach.

Gość gość
To zależy czy kochałaś się w dni płodne czy też nie. Jak wiadomo stosunek przerywany to nie metoda antykoncepcyjna!!! . Ja brałam tabletki i mimo to zaszłam w drugą ciążę. Zrób sobie badanie BETA HCG test ciążowy z krwi wiarygodny w 100 % test z krwi dopiero po 7- 10 dniach od wspólżycia, a test ciążowy po 14 dniach, chodź wiadomo że najlepiej test wykonać w dzień spodziewanej miesiączki. A jeśli piszesz by był OBY negatywny dziewczyno nie chcesz dziecka zabezpieczaj się !!!

Gość gosccc
Ale ja napisałam ze to był stosunek zabezpieczony prezerwatywa i w dodatku ostatni dzien brałam tabletkę... Wiec chyba o dniach płodnych nie mogło być mowy. Wyszedł negatywny, przed chwila zrobiłam.

Gość gość
jest wiarygodny.

Gość gosccc
Dziękuję. Jesteś jedyna osoba która odpowiedziała konkretnie

Gość gość
tzn. jest wiarygodny, o ile został poprawnie wykonany. Jeżeli masz jeszcze jakieś małe wątpliwości, to polecam zrobienie badania laboratoryjnego na stężenie B hcg

przeciez dziewczyna napisala ze stosunek odbyl sie z gumka i na dodatek brala tabsy, jakim wiec cudem mialaby zajsc w ciaze?

Gość gość
To się jej pytaj, dlaczego zaczeła tu pisać, a wcześniej zaczęła zastanawiać się nad ciążą i zrobiła test. To byłby cud, ale może ona wierzy w cuda!!!

ona glupiutka ale ten co napisal o przerywanym seksie rowniez do madrych nie nalezy ;) nie wazne, dziewczyno-autorko, w ciazy nie jestes, w ciazy nie bylas, nie mialas szansy by zajsc, swoja droga zastanawia mnie jedno - chcialas zrobic test miesiac po ostatnim stosunku, tak? to w takim razie jak dlugie masz cykle? 40dniowe?

Gość gość
Tak. Około 40 dniowe. Ale odstawiilam tabletki i nie wiem kiedy ten okres przyjdzie. Wkrecam sobie bo chłopak mnie zostawił i chciałam się upewnić testem ze w ciąży nie jestem