Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam chłopaka i śnią mi się inni faceci

Polecane posty

Gość gość

Od kilku miesięcy mam faceta, nie chcę innego i żaden inny mnie nie obchodzi. Tylko że już kilka razy śnił mi się mój były, w tym raz jak uprawialiśmy sex. Natomiast dzisiaj śnił mi się mój kolega ze studiów, który tak naprawdę od roku jest żonaty i ma dziecko, w dodatku nigdy mi się nie podobał ani nie pomyślałam o nim jak o kandydacie na faceta. W tym śnie się z nim całowałam, on mi mówił, że mnie kocha, a ja wtedy powiedziałam, że musimy to zakończyć, bo jestem zajęta, a on wtedy, że przecież jest żonaty, ale układa im się fatalnie i ze mną byłoby mu o wiele lepiej. Nie wiem, co to może oznaczać. Oczywiście mój chłopak nie wie, co mi się śniło. To normalne jest?

Gość gość
ja też mam chłopaka ale inni mi się nie śnią

Gość gość
mi się kolega z pracy śnił dziś, że się całowaliśmy itd. a najlepsze jest to że wtedy jak się całowaliśmy bylam taka szczęsliwa :D nie wiem jak jutro mu w oczy spojrze :p P. S. mam narzeczonego

Nie pytaj się na takich forach. Z calym szacunkiem..nie no zart. Jak mozna tak odpowiadac. Baby zaściankowe. Kobieta ma problem a wy kuźwa oceniacie, krytykujecie. Znalzla sie wielka strazniczka moraln8sci jedna z drugą "jakoś mnie sie nie snią" nooo brawo, wygralas zycie, jestes najlepszym czlowiekiem prawdopodobnie jaki istnieje na swiecie.. mysle,ze to normalne, ze Ci sie snią, ze to przecidez nic zlego. Podswiadoma sfera Twojej psychiki na pewno coś Ci próbuje powiedziec, i tylko Ty, gdy się wglebisz w siebie mozesz odczytac takie sygnaly. Nie sugeruj się niczym. Ja mam sytuacje podobną do Ciebie i tez jestesm w szczesliwym związku. Myslalam, ze zobacze, co mają ludzie do powiedzenia na tym forum, ale nie mają nic do powiedzenia. Ooo matko....

Gość gość
nic nie rób żyj szczęśliwie ze swoim chłopakiem, gdy zacząłem chodzić z moją dziewczyną też mi się śniły inne kobiety ale to nic nie zmieniło na uczucia do mojej kobiety. po prostu fantazje Ci się załączyły. kochaj się ze swoim chłopakiem próbujcie czegoś nowego potem będziesz tak nim zafascynowana że zapomnisz o innych.