Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak pozbyć się wagrów z bardzo suchej skóry

Polecane posty

Gość gość

mam w okolicach nosa takie wągry jaśniutkie, małe i suche. wyglądaja troszke jak krótkie włoski. znacie jakies sposoby?

Gość gość
najpierw sprawdz co ta sa wagry

Gość gość
wiem co to są wągry, jak nie masz nic do powiedzenia na ten temat to nie pisz

Gość gość
chyba jednak nie wiesz, sadzac po tym co napisalas wagry to sa czarne kropki, a nie jakies suche wloski

Gość gość
wiem o co ci chodzi, szczegolnie jak naciaam skore na noskach i probuje je wydrapac to powstaja takie jakby loski. ja nie wiem jak je zlikwidowac. moze jakies plastry?

Gość gość
no chyba ty nie wiesz. nie zawsze wągry konczą się czarną kropką. może ty masz czarne, ja jak byłam w wieku dojrzewania mialam takie. i teraz mialam 2 takie duze czarne. reszta jest jasna i sucha, a jak nie masz o tym pojęcia to po co zaczynasz się mądrzyć.

Gość gość
one sa bardzo krótkie i jest ich cała masa kolo siebie. pęseta usuwam, ale one się bardziej łamią wtedy.. a mam sucha bardzo skórę, więc jakies oczyszczajace zele itp nie dzialaja dobrze. myslalam o jakich moze domowych sposobach..

Gość gość
ja robie maseczke z 2 lyzek mleka, lyzeczka zelatyny do miseczki na kilka sekund ok.8-10 do mikrofali i to na nos brode czolo gdzie tam masz te wagry. skra sie rozmiekczy i latwiej wychodza. tylko sie nie poparz.

Gość dywanem w morde
nawilżanie, maseczka aspirynowa, piling enzymatyczny, wizyta u kosmetyczki na oczyszczanie.

Gość gość
i to bedzie do suchej dobre? prosta ta maseczka. raczej narazie wole zaczac od naturalnych sposobow i nizszym kosztem

Gość gość
suche wagry? hahahaha to wymyslilas

Gość gość
zapomnialam dodac ze maseczke sciagasz jak zastygnie. odrywasz wraz z wagami.

Gość gość
no jak cie to bawi to sie smiej. to, że sa to wągry wiem od osoby, która się akurat na tym zna.

Gość gość
wagry to NIE Sa wlosy masz owlosienie na twarzy a nie wagry

Gość gość
nie tlumacz sie debilce. i tak wie swoje. ja robie pilingi, zmywam makijaz, maseczki sciagajace a i tak nadal sa, te maseczke z zelatyny znalazlam w necie, to tak jakby domowe plastry na wagry. ja sprobuje najpierw parowke zrobic a po niej ta maseczke. zobacze jaki bedzie efekt.

Gość gość
dzięki za przepis :) wypróbuje tę maseczkę na pewno. a znasz jakiś sposób na nawilżenie skóry? widziałam w necie jakies przepisy na domowe kremy.

Gość gość
na twarz krem emolium- podkradam dzieciaczkowi, a na sucha skore ciala jakis krem z mocznikiem lub oliwka oilatum albo inna apteczna.

Gość gość
dzięki:)

Gość gość
przepisy na to na necie i dzialaja no tak sa na to rozne sposoby i sa skuteczne i dzialaja na kazdego faceta jak sie to zrobi tak ale pamietaj 👄 www.youtube.com/watch?v=FIhyhwzQ0-8

Gość gość
zrobilam parowke z rumianku, te maske i teraz przemywam rumiankiem twarz, robie oklady na powieki. zaraz naloze krem nailzajacy. skóra jest super ladka, wągry odeszły! :D widze je na masce! dzieki!